Læs den officielle beskrivelse

Beskrivelse af evalueringskriterier optagelsesprøven og

Studerende ansøge om en fireårig periode af fuldtidsstudier.

Ansøgning om optagelse rettes til Mail Room, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Charles University, Smetanovo nábřeží 6, 110 01 Praha 1.

Den ph.d.-studieprogram af Sociologie på FSV UK forbereder de studerende til grundforskning og anvendt forskning og undervisning i den akademiske verden, i videnskabelige og forskningsinstitutter og i andre institutioner med denne orientering, der kræver et højt niveau af teoretisk og metodisk uddannelse i sociologi eller beslægtede discipliner.

Den ph.d.-studieprogram af Sociologie på FSV UK er åben: nogen med en Master (eller tilsvarende) grad kan finde anvendelse.

Adgangskravet sagen i form af et interview (diskussion). Målet med diskussionen er at kontrollere ansøgerens evne til at opfylde kravene i sociologi ph.d.-program. Sagen er baseret på en skriftlig afhandling forslag, som angivet nedenfor. Kun ansøgere, der passerer adgangskravene sagen med succes, har adgang til studiet.

Den skriftlige afhandling forslag danner grundlag for optagelse Interview og skal omfatte: - definition af emnet eller forskning mål, - sammenfatning af eksisterende viden, - mål og foreløbig tidsplan, - metoder til implementering, - forventede forskningsresultater, - bibliografi - engelsk resumé (300-400 ord).

Den afhandling forslag stiles til studienævnet Department, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Charles University, Room 205, Smetanovo nábřeží 6, 110 01 Praha 1, senest den 6. juni 2017.

Desuden skal ansøgerne indsende en kopi af deres specialet (det vil blive returneret), en liste over videnskabelige tekster skrevet eller offentliggjort, oplysninger om deres eksisterende erfaringer i sociologisk forskning, og alle andre relevante oplysninger til at vurdere deres studiekompetence.

Entré Interview Scoring Kriterier

Den Optagelse Interview består af to dele: en diskussion af afhandling forslag og en diskussion af ansøgerens faglige orientering. Ansøgere kan få op til 100 point for optagelse Interview. Opnå det mindste antal indgange (vil blive erklæret af dekan).

Diskussion af doktorafhandling Forslag

Ansøgere skal bevise deres evne til at forsvare deres forskning problem i kritisk diskussion med optagelse udvalget, og især skal de demonstrere: - evne til at definere forskningsspørgsmål præcist og overbevisende, - forståelse af deres relevans for bredere områder af sociologisk viden, og - god teoretisk og metodisk orientering i problemstillingen og dens sammenhænge.

Ansøgere kan få op til 25 point for deres forslag er konsistens med listen over prioriterede emner offentliggjort af Subject Board før optagelseskravene sagen. Ansøgere kan få op til 60 point for denne del af Entré Interview.

Diskussion af ansøgerens faglige Orientering

Afhandlingen forslagets bilag og en litteraturliste læste inden danne grundlag for den anden del af Entré Interview. Udvalget vurdere omfanget og profilen af ​​ansøgerens faglige orientering, og hans / hendes evne til at forklare i mundtlig diskussion de grundlæggende elementer og spørgsmål af elementer læse samt deres relevans for forskning på området. Ansøgere kan få op til 15 point for denne del af Entré Interview.

Udvalget skal desuden vurdere ansøgerens forskning, udgivelse og undervisning rekord. Ansøgere kan få op til 25 point for denne del af Entré Interview.

Individuelle interinstitutionelle aftaler ordinere forpligtelserne undersøgelse, der gælder for den ph.d.-uddannelsen gennemføres i samarbejde med andre akademiske institutioner (især, Institut for Sociologi, Czech Academy of Sciences). Men anvende lige krav til ph.d.-programmets optagelse sagen.

Optagelse er betinget af en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse. Ansøgere skal indsende den tilsvarende universitetsuddannelse (eller et bevis for anerkendelse af college uddannelse eller en del heraf i Tjekkiet).

Oplysninger om udøvelse af kandidater

Programmet støtter udviklingen af ​​sociologisk tænkning, især som en videnskabelig disciplin med fokus på grundforskning i de vigtigste områder af samfundsvidenskab samt på højt kvalificerede ansøgninger. De studerende skal bevise deres viden om nutidens teorier og metoder og også deres evne til at bidrage selvstændigt til videnskaben med ny viden, der opfylder internationalt anerkendte standarder. De varianter af kandidat profil fører til en videnskabelig karriere eller undervisning på videregående niveau, forskning i højt kvalificerede ansøgninger, analytisk eller sagkyndig arbejde (i konsulentbureauer, marked og medieforskning, enkelte organisationer eller selskaber). Kandidaten modtager også førende uddannelse til beskæftigelse inden for videnskab og forskning, uddannelse og organisation og ledelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK) »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 8 år
Deltid
Fuldtid
Price
250 EUR
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date