Oversigt

Psykologisk Psykologi har en blomstrende, velbesøgt og engageret ph.d. samfund, der er centralt for dets forskningsmiljø. Studerende udnævnes strategisk til forskningsprojekter med det udtrykkelige formål at øge forskningskapaciteten og udviklingen inden for prioriterede områder, som skolen har til formål at styrke verdens førende forskning.

Studieform / varighed

Registrering er på fuldtid eller deltid under ledelse af et tilsynshold udpeget af universitetet. Du vil blive forventet at indsende din afhandling ved udgangen af tre års fuldtidsregistrering for ph.d., eller to år for MPhil (eller deltidsækvivalent).

Forskningsoplysninger

Tilknyttet forskning

Psykologisk Psykologi har et postgraduate forskningsmiljø på omkring 50 ph.d. studerende, der er meget velbesøgte og støttede i deres forskning.

Skolen har lavet omfattende materielle investeringer i infrastruktur, herunder to computerlaboratorier og adgang til flere suiter af dedikerede forskningslaboratorier til støtte for deres forskning.

Studerende er en central del af skolens forskningsmiljø og deltager i seminarer og forskningsmøder på skoleplan.

Studerende forventes og opfordres til at offentliggøre under deres ph.d. forskning og støttes ved at gøre det gennem deres forskningstræning.

Fag-specifikke postgraduate moduler i forskning design og metoder leveres som en del af ph.d. uddannelsesportefølje som supplement til den generiske universitetsuddannelse og yderligere emnespecifik forskningstræning er også tilgængelig.

Der er andre muligheder for at tiltrække finansiering fra ikke-statslige kilder. Nuværende og tidligere Ph.D. sponsorer omfatter professionelle servicefirmaer, internationale regeringer, velgørenhedsorganisationer og teknologivirksomheder. Vi byder også velkommen selvfinansierende studerende på heltid eller deltid.

Psykologisk Psykologi ved Dronning er placeret i top 10 psykologi afdelinger i Storbritannien for forskningsintensitet i REF 2014 og giver et glimrende miljø for at udføre Ph.D. forskning.

Et særpræg af ph.d. Erfaring i Psykologisk Psykologi er det høje niveau af spontan peer-support, initiativ og engagement blandt dette fællesskab af ph.d.-forskere. Dette værdsættes og fremmes af skolen gennem dets støtte til postgraduate-konferencen og postgraduate-aktiviteterne samt bred deltagelse af forskningsstuderende på tværs af mange aspekter af skolelivet.

Vores Ph.D. Fællesskabet arrangerer også mange sociale arrangementer hvert år, der er meget populære blandt både medarbejdere og studerende. Der er en række finansieringskilder til rådighed for Ph.D. studerende. Hvert år finansierer Institut for Beskæftigelse og Læring i Nordirland (DEL) en række ph.d. studerende til at foretage forskning på forud specificerede emner inden for psykologiens skole. Disse emner og navne på de tilhørende vejledere annonceres typisk online i december med en sluttidspunkt i februar. Sidste års emner spænder over forskningsemner på tværs af udvikling, social, kognitiv og biologisk psykologi. Udvalgte ansøgere inviteres til at interviewe og den vellykkede kandidat tilbydes et fuldt finansieret sted med betalte gebyrer og en årlig vedligeholdelsesbevilling for de tre år af ph.d.

Studerende, der ønsker at selvfinansiere eller undersøge eksterne finansieringskilder, rådes til at gennemgå vores personalesider (http://www.qub.ac.uk/schools/psy/Staff/) og kontakte potentielle vejleder for at diskutere potentielle emner. De fleste studerende fortsætter inden for akademiet for at optage postdoktorale forskningsstillinger, stipendier eller forelæsninger i psykologi. Nogle fortsætter i klinisk eller pædagogisk psykologiuddannelse, mens andre optager forskningsstillinger i den private og offentlige sektor.

Karriereudsigter

Introduktion

For yderligere information om karrieremuligheder på ph.d. niveau kontakt venligst Det Teknisk-Fysiske Fakultet Student Rekruttering Team på askEPS@qub.ac.uk.

Vores rådgivere - i samråd med skolen - vil med glæde give yderligere oplysninger om dit forskningsområde, mulige karrieremuligheder og din forskningsansøgning.

Indgangskrav

Bestå

Det minimale akademiske krav til optagelse i et forskningsprogram er normalt en øverste klasse af honoræruddannelse fra en britisk eller ROI HE-udbyder eller en tilsvarende kvalifikation, der er acceptabelt for universitetet. Yderligere information kan fås ved henvendelse til skolen.

Internationale studerende

For information om internationale kvalifikationsækvivalenter, bedes du kontrollere de specifikke oplysninger for dit land.

Engelsk Sprogkrav

Bevis for en IELTS * score på 7,0, med ikke mindre end 6,5 i en hvilken som helst komponent, eller en tilsvarende kvalifikation, der er acceptabelt for universitetet, er påkrævet. * Taget inden for de sidste 2 år.

Internationale studerende, der ønsker at ansøge om Dronningens Universitet Belfast (og for hvilket engelsk ikke er deres modersmål), skal være i stand til at demonstrere deres færdigheder på engelsk for fuldt ud at kunne drage fordel af deres studie eller forskning. Ikke-EØS-statsborgere skal også opfylde kravene til indvandringskrav til engelsk visum og indvandring (UKVI) til engelsk for visumformål.

Hvis du har brug for at forbedre dine engelsksprogede færdigheder inden du går ind i dette uddannelsesprogram, tilbyder INTO Queen's University Belfast en række engelsksprogede kurser. Disse intensive og fleksible kurser er designet til at forbedre din engelsk evne til optagelse i denne grad.

  • Akademisk engelsk: et intensivt engelsksprog og studiefærdighedskursus for vellykket universitetsstudie på uddannelsesniveau
  • Forsessional engelsk: en kort intensiv akademisk engelsk kursus for studerende, der starter et uddannelsesprogram ved Queen's University Belfast og som har brug for at forbedre deres engelsk.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS) »

Senest opdateret March 21, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
20,300 GBP
International | UK / EU: £ 4,327
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019