PhD tysk og fransk filosofi

Generelt

Program beskrivelse

Dette ph.d.-program er annonceret til klasseværelset og fjernundervisning. Enhver, der er interesseret inden for klassisk og moderne tysk filosofi, den franske filosofi i det 19. og 20. århundrede, tysk og fransk fænomenologi samt den nuværende internationale modtagelse af disse filosofier kan gælde, og betingelserne for optagelse (krævede dokumenter se nedenfor) mødes. Doktorandens læseplaner i dette program omfatter følgende under den toårige undersøgelse (Minimumsvarighed): Ud over udarbejdelsen af mindst tre semesterdokumenter efter obligatoriske kurser efter akkreditering er disse mindst tre artikler, der skal offentliggøres, og deltager i mindst tre konferencer samt mindst to forskningsophold i udlandet relateret til afhandlingen. Den endelige grad består i bevis på ovennævnte resultater, indsendelse af doktorsafhandling samt forsvar i forbindelse med en ph.d.-eksamen. Succesfulde ph.d.-studerende kan tage titlen Ph.D. bly.


Beskrivelse af verifikations- og evalueringskriterierne

Modtagelsesproceduren omfatter:

Evaluering af projektet af doktorsafhandlingen af Admissionsrådet (5 point maksimum). Kriterierne er projektets relevans med hensyn til profilen af emnet "tysk og fransk filosofi", projektets faktuelle sammenhæng, dets gennemførlighed, tilstrækkeligt antal tekstkilder og kandidatens faglige kompetence.

Evaluering af kandidatens tidligere forskningsaktiviteter (maks. 5 point).

Ansøgningen skal indsendes med følgende bilag:

Projektoversigt af ph.d.-afhandlingen med definitionen af forskningsfelt og klar formulering af de spørgsmål, der skal behandles i projektet, og med bestemmelse af type procedure og stadier af proceduren.

En foreløbig liste over de tekster eller forfattere eller kilder, der anvendes til afhandlingen, i følgende struktur: a) de tekster, der allerede er undersøgt, b) de tekster, forfattere eller kilder, som kandidaten i hans Ønsker at gå ud til en ph.d.-afhandling.

Egentlig filosofisk tekst (allerede udgivet eller skrevet som en del af tidligere studier).

En curriculum vitae med publikationsliste.

Skriftlig godkendelse af arbejdslederen med ledelse af afhandlingen.

Projektet skal aftales med doktorafhandlingens leder. Lederen er enten medlem af fakultetsrådet eller er på listen over doktorafhandlinger, der er godkendt af rådet.


adgangskrav

Adgang til kandidatuddannelsen kræver en gennemført videregående uddannelse, som er bekræftet af et skoleafgangscertifikat. Adgang til kandidatuddannelsen (Masteruddannelsen) er også afhængig af færdiguddannelse i en hvilken som helst type uddannelsesprogram.

bekræftelsesmetode


Professionelt perspektiv

Ph.D.-programmet i tysk og fransk filosofi kvalificerer sig til selvstændigt videnskabeligt arbejde på det akademiske område samt til aktiviteter inden for rammerne af politiske og kulturelle institutioner.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Originally founded as the Institute for Liberal Education of Charles University in 1994, the Faculty of Humanities is the youngest Faculty under esteemed Charles University and as such it offers uniqu ... Læs mere

Originally founded as the Institute for Liberal Education of Charles University in 1994, the Faculty of Humanities is the youngest Faculty under esteemed Charles University and as such it offers unique study programs and opportunities. Minimer