Ph.d.-uddannelser

En ph.d. eller Doctor of Philosophy, er en postgraduat grad er knyttet til universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. Færdiggørelsen af ​​en ph.d. kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. Studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, kan en ph.d.-grad giver en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder ph.d.-programmer. Det er fælles for de studerende at specialisere sig i et område som Forretning, Engineering, naturvidenskab, medicin, Bæredygtighed, Arts, Samfundsvidenskab, Humaniora, etc. De mange forskellige ph.d.-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig ! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d.-grader, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede ph.d.'er

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting

Ph.d. I Regnskab Og Finansiering

Januar 17, 2018
Fakultetet for økonomi og regnskab tilbyder en engelsk ph.d. program for alle internationale studerende. Dette program er et treårigt fuldtids eller deltidsprogram, der er fuldt anerkendt og tilbydes i to hovedområder.

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Ph.d.-tidlige Forskere For "Forsinket Transformational Træthed I Central- Og Østeuropa: Reagere På Stigningen I Illiberalisme / Populisme" (FATIGUE)

Januar 17, 2018
FATIGUE er projektet af fem universiteter, der sigter mod at forklare og fortolke overgangsudmattelsen hos postkommunistiske samfund. Efter den statslige socialismens sammenbrud begyndte liberaliseringen af ​​det offentlige liv, demokratiseringen af ​​politik, afskaffelsen af ​​statens økonomier og indførelsen af ​​markeder i staterne i det tidligere s… [+]ovjetiske blok. [-]

Universidad Católica del Maule

PhD I Matematisk Modellering Anvendes

Januar 3, 2018
Tog specialister i konstruktion, analyse og fortolkning af matematiske modeller af naturlige processer og / eller sociale, som en metode tjener løsningen på tværfaglige problemer i videnskabelig og teknologisk interesse.

Universiteter i Danmark

Skift placering