Ph.d.-uddannelser

En ph.d. eller Doctor of Philosophy, er en postgraduat grad er knyttet til universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. Færdiggørelsen af ​​en ph.d. kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. Studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, kan en ph.d.-grad giver en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder ph.d.-programmer. Det er fælles for de studerende at specialisere sig i et område som Forretning, Engineering, naturvidenskab, medicin, Bæredygtighed, Arts, Samfundsvidenskab, Humaniora, etc. De mange forskellige ph.d.-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig ! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d.-grader, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede ph.d.'er

Regent’s University London

DPsych Counseling Psychology

Maj 11, 2018
DPsych-programmet har til formål at udvikle højtuddannede, refleksive praktiserende psykologer og forskere, som vil yde et værdifuldt bidrag til erhvervet både inden for og uden for rådgivningsrummet.

Concordia University Chicago

Illinois Superintendent Endorsement

Maj 3, 2018
Superintendent godkendelsesprogrammet består af syv kurser (otte uger i længden og ansigt til ansigt) og tre praktikopholdsbaserede erfaringer (seksten uger hver i længden), der opfylder staten Illinois krav til IL Superintendent Endorsement.

Rocky Mountain College

Arbejdstræningsprogram

April 30, 2018
Rocky Mountain College Occupational Doctorate Programmet er et af de første Montana-baserede arbejdstræningsprogrammer i staten Montana. Som en post-bacheloruddannelse på kandidatuddannelsen på kandidatniveau skal kandidaterne opfylde alle krav til en bachelorgrad inden matriculation i programmet. Den samlede længde af programmet er 115 kredit time… [+]r, 3,0 år (ni semestre). Læreplanen indeholder to 12-ugers feltarbejde oplevelser og en 16-ugers ph.d.-erfaring. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering