Ph.d.-uddannelser

En ph.d. eller Doctor of Philosophy, er en postgraduat grad er knyttet til universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. Færdiggørelsen af ​​en ph.d. kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. Studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, kan en ph.d.-grad giver en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder ph.d.-programmer. Det er fælles for de studerende at specialisere sig i et område som Forretning, Engineering, naturvidenskab, medicin, Bæredygtighed, Arts, Samfundsvidenskab, Humaniora, etc. De mange forskellige ph.d.-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig ! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d.-grader, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede ph.d.'er

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Ph.d. I Logistik Og Supply Chain Management

Målet med ph.d. I Logistik og Supply Chain Management er at udvikle lærde, der genererer og formidler ny viden ved at gennemføre forskning og undervisning af høj kvalitet på universitetsniveau. Ph.D. Programmet leveres via traditionelt kursusarbejde og andre forskningsinitiativer med fakultet i Handelshøjskolen.

Universidad de las Islas Baleares - UIB

PhD I Neurosciences (tneu)

September 8, 2017
Det overordnede formål med ph.d.-uddannelsen Neuroscience er at afslutte dannelsen af ​​den studerende, der ønsker at guide sin fremtid i retning af avancerede forskning i videnskabelige områder i relation til grundlæggende neurovidenskab og kliniske dannes på nuværende kendskab til opbygning og funktion af nervesystemet fra et punkt se sammenlignende og tværfa… [+]glig, [-]

VUZF University

Phd I Professionel Retning "økonomi"

September 6, 2017
Hvert økonomisk eller ledelsesmæssigt problem har finansielle og regnskabsmæssige aspekter. Uden viden om disse felter ville det ikke være muligt at finde effektive problemløsninger. VUZF tilbyder følgende faglige anvisninger til ph.d.-graden: "Finans og forsikring"; "Regnskab, kontrol og analyse"

Universiteter i Danmark

Skift placering