Ph.d.-uddannelser

En ph.d. eller Doctor of Philosophy, er en postgraduat grad er knyttet til universiteterne. Det er den øverste akademisk grad tilgængelige i et felt. Færdiggørelsen af ​​en ph.d. kan resultere i væsentligt forbedrede karrieremuligheder. Studerende eller fagfolk interesseret i ledelse, den akademiske verden, rådgivning, forskning og iværksætteri, kan en ph.d.-grad giver en fordel eller en nødvendig kvalifikation. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder ph.d.-programmer. Det er fælles for de studerende at specialisere sig i et område som Forretning, Engineering, naturvidenskab, medicin, Bæredygtighed, Arts, Samfundsvidenskab, Humaniora, etc. De mange forskellige ph.d.-programmer kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig ! Start din søgning ved at se på de mest populære ph.d.-grader, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede ph.d.'er

Taylor’s University

Ph.d. (ingeniørfag)

Marts 20, 2018
Kandidater, der foreventer ph.d. i teknik, skal udvikle en selvstændig tænkningstilgang og en unik ekspertise inden for deres egen forskningsinteresse. Uafhængig forskning kræver flittig og grundig undersøgelse af et emne med det formål at formulere nye og originale ideer, fund og teorier.

Masaryk University Faculty of Arts

Ph.d. I Litteratur På Engelsk

Marts 14, 2018
Dette honorar-betalende fuldtids-mode program er åbent for de personer, der har en kandidatgrad i et felt relateret til engelsk filologi (litteratur og / eller lingvistik) eller undervisning engelsk (som enten et første eller andet sprog) fra en institution for videregående uddannelse i Tjekkiet eller i udlandet.

UNITAR

Doktor I Filosofi I Ledelse

Marts 7, 2018
Filosofen i filosofi i ledelsen er at forberede kandidater er designet til at give kandidater viden om og færdigheder, der er nødvendige for at fungere på højeste faglige og faglige niveau. Formålet med programmet er at producere kandidater, der skal kunne anvende systematisk forståelse og indgående forståelse af viden og færdigheder inden for lede… [+]lse. De kandidater er også i stand til at udtrykke ideer og meninger kritisk og effektivt i skriftlig og mundtlig præsentation samt anerkende nye tilgange til at levere ledelsesbaserede forskningsresultater. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering