PHDSTUDIES

PhD Klosterneuburg - PhD-uddannelser i Klosterneuburg PhD, Klosterneuburg

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

PhD Klosterneuburg - Tag din PhD i Klosterneuburg. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Fuldt finansierede ph.d.-stillinger inden for biologi, datalogi, datalogi og videnskabelig databehandling, matematik, neurovidenskab og fysik

Institute of Science and Technology Austria (IST Austria)
PhD
15 Sep 2021
<
Fuldtid
<
5 år
08 Jan 2021
Engelsk
på universitet

Institute of Science and Technology Austria (IST Austria) leder efter højt kvalificerede kandidater med bachelor- eller kandidatgrad til at ansøge om IST Austria Ph.D. program ...

Læs mere