PHDSTUDIES.DK

Abrahamitiske studier Prague - Abrahamitiske studier-uddannelser i Prague Abrahamitiske studier, Prague

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Abrahamitiske studier Prague - Tag din PhD i Prague. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Abrahamitiske studier, Prague Filter

Ph.d. i jødiske studier

Charles University Hussite Theological Faculty
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Ph.d.-studiet "Teologi", studiet af "jødiske studier" med en standard studieperiode på fire år forbereder eleverne til selvstændig videnskabelig forskning og selvstændige kreative aktiviteter inden for jødiske studier. Studieafdelingen gør det muligt for eleverne at specialisere sig i deres erhverv efter hans eller hendes individuelle studieplan. Forgreningsafdelingen udvikler en intellektuel arv af jødiske studier og anvender det i den jødiske nutids religiøse situation. Emnet for studierne er jødisk historie og kultur, synagoge liturgi, jødisk religiøs filosofi, rabbi litteratur, læsning og fortolkning af udvalgte tekster af babylonian talmud og hebraisk sprog af rabbi tekster. Målet med studierne er et videnskabeligt forberedelse af førsteklasses eksperter, der er i stand til selvstændigt videnskabeligt arbejde inden for jødiske studier. Grenen er ikke nationalt eller konfessionelt defineret, men fortolker jødedom som et religiøst fænomen i de historiske sammenhænge, der overlapper til nuværende problemer. At lære om de åndelige værdier af jødedommen gør det muligt for eleverne at uddybe deres forståelse af kristendommen, primært dens etik.