PHDSTUDIES

Administrationsstudier Ottawa - Administrationsstudier-uddannelser i Ottawa Administrationsstudier, Ottawa

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Ottawa er anerkendt som en af ​​de bedst uddannede byer i Canada. Næsten halvdelen af ​​befolkningen er uddannet fra de forskellige universiteter og colleges. Den vigtigste videregående uddannelse institution-University of Ottawa og Carleton University har bidraget til denne både direkte og indirekte.

Administrationsstudier Ottawa - Tag din PhD i Ottawa. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Ottawa Filter

Telfer School of Management
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores studerende arbejder på deres forskning i samarbejde med internationalt anerkendte professorer. <a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http ...

Læs mere