Administrationsstudier i Cypern - Administrationsstudier-uddannelser i Cypern Administrationsstudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne. Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne… Læs mere

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Cypern, officielt Republikken Cypern er en ø land i den østlige Middelhav. Cypern er den tredjestørste og tredje mest folkerige ø i Middelhavet, og en medlemsstat i Den Europæiske Union.

Administrationsstudier i Cypern - Tag din PhD i Cypern. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Nicosia
Nicosia, Cyprus + 1 Mere

The University of Nicosia tilbyder ph.d.-program i offentlig administration, der fører til Doktorgrad (ph.d.) i offentlig administration.

The University of Nicosia tilbyder ph.d.-program i offentlig administration, der fører til Doktorgrad (ph.d.) i offentlig administration. Minimer
PhD
01 September 2020
Fuldtid
Deltid
3 år
Græsk, Engelsk
på universitet