PHDSTUDIES

Administrationsstudier Europa - Administrationsstudier-programmer Administrationsstudier Europa

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Administrationsstudier Europa - Tag din Administrationsstudier Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Administrationsstudier, Europa Filter

Ph.d.-program i Logistik og Supply Chain Management

Zaragoza Logistics Center
Spanien, Zaragoza + 2 Mere
PhD
01 Aug 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Det vigtigste mål med ph.d. Program til logistik og forsyningskædeledelse er at udvikle fremragende forskere, der vil forfølge fremtrædende karrierer inden for forskning og ud ...

Læs mere

Ph.d. baseret udgivelse

University of New York in Prague (UNYP)
Tjekkiet, Prag
PhD
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. baseret udgivelse er en ph.d. akademisk grad, som er meget lig den traditionelle læseplanerne doktorgrad program, men tager også hensyn til forskningsaktiviteter inden f ...

Læs mere

Ph.D. inden for økonomisk politik og administration: Regional og offentlig økonomi

University of Pardubice
Tjekkiet, Pardubice II
PhD
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
31 Mar 2020
Engelsk
på universitet

Doktoruddannelsen Regional og Public Economics uddanner studerende til at blive eksperter på området og til at deltage i og styre økonomi i den offentlige sektor og i regional ...

Læs mere

PhD i den offentlige forvaltning

University of Nicosia
Cypern, Nicosia + 2 Mere
PhD
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Græsk
Engelsk
på universitet

The University of Nicosia tilbyder ph.d.-program i offentlig administration, der fører til Doktorgrad (ph.d.) i offentlig administration.

Læs mere