PHDSTUDIES

Administrationsstudier i Tjekkiet - Administrationsstudier-uddannelser i Tjekkiet Administrationsstudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Administrationsstudier i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Tjekkiet Filter

Ph.D. efter offentliggørelse

University of New York in Prague (UNYP)
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.d. ved offentliggørelse ligner en konventionel ph.d. men anerkender forskningsarbejde udført af iværksættervirksomheder og akademiske organisationer, der fører til nye og p ...

Læs mere

Ph.D. inden for økonomisk politik og administration: Regional og offentlig økonomi

University of Pardubice
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
15 May 2020
Engelsk
på universitet

Doktoruddannelsen Regional og Public Economics uddanner studerende til at blive eksperter på området og til at deltage i og styre økonomi i den offentlige sektor og i regional ...

Læs mere