40 Ph.D. Programmer i Administrationsstudier 2024

Ph.D. Programmer i Administrationsstudier 2024Filter
  • Ph.D. af Research

    University of New York in Prague (UNYP)

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    En ph.d. ved forskning svarer til en konventionel Ph.D. men anerkender forskningsarbejde udført af iværksættervirksomheder og akademiske organisationer, der fører til nye og publicerbare resultater. En UNYP Ph.D. ved forskning kræver normalt mindst tre år, i hvilken periode der skal være tre publikationer, i litteratur godkendt af University of Bolton. Disse publikationer skal være i relation til den studerendes speciale og ekspertise og skal udvikle den studerendes viden om emnet. Prisen på denne Ph.D. er udelukkende baseret på disse tre udgivne værker og belønner som sådan løbende aktiviteter snarere end yderligere arbejde.

  • MSc & PhD i administration

    FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

    • Rio de Janeiro, Brasilien

    Fuldtid

    21 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Academic Graduate Studies in Administration Program på FGV EBAPE består af cand.merc. og ph.d. i administration. Disse kurser er tæt forbundet og deler de samme værdier og principper. Hovedformålet med kandidatuddannelsen er at forberede studerende til ph.d.'er (ved FGV EBAPE eller en anden fremtrædende institution i Brasilien eller andre steder i verden) eller til arbejdsmarkedet. Hovedformålet med ph.d. programmet er at forberede studerende til akademiske karrierer som forskningsprofessorer ved universiteter eller andre akademiske institutioner i Brasilien eller i udlandet.

  • Doktorgrad i offentlig administration

    Atlantic International University

    • Honolulu, USA
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Doktorgrad for offentlig administration (MA) -program forbereder de studerende til at arbejde i bystyring, politikanalyse, programretning, retning for udvikling, budgetrådgivning og analyse, styring af menneskelige ressourcer, sikkerhedskoordinering på arbejdspladsen, lobbyvirksomhed, informationsspecialisering og tildeling af skrivning.

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Spanish, Galicisk, Engelsk

    Det interuniversitære doktorgradsprogram i arbejdsforhold og menneskelige ressourcer, der undervises sammen med universiteterne i A Coruña, Oviedo og Zaragoza, er en pioner inden for spanske universiteter. Programmets generelle mål er at give ekspertise inden for træning på alle områder relateret til arbejdsforhold og menneskelige ressourcer i offentlige og private organisationer. Ph.d.-programmet vil muliggøre udvikling af doktorafhandlinger af høj kvalitet, som repræsenterer fremskridt og et bidrag til videnskabelig viden, og som på samme tid fremmer overførsel af viden til samfundet og inkorporering af teknisk forskning på højeste niveau. offentlige og private organisationer.

  • Doktoratsprogram i ledelse

    Toulouse School of Management TSM

    • Toulouse, Frankrig

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    TSM's ph.d.-program tilbyder fem dybdegående studieområder, hvilket giver et pensum af usædvanlig rigdom og bredde. Da programmet kun optager 10-20 nye ph.d.-studerende hvert år, trives de ph.d.-studerende i en atmosfære af intellektuel stringens og kreativt samarbejde mellem studerende og fakultetet.

    • Limerick, Irland

    Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Sopron, Ungarn

    Fuldtid, Deltid

    8 semestre

    På campus

    Engelsk, German, Ungarsk

    Afhængigt af interesseniveauet tilbyder skolen fem programmer: virksomhedsadministration og ledelse, international økonomi, marketing, finansiering og de sociale og økonomiske aspekter af menneskelige ressourcer, som alle kan studeres gennem forskellige former for træning (dagtid, korrespondent). , individuel). Ph.d.-uddannelsens varighed er 4 år, som er opdelt i segmenter på 2 + 2 år.

    • Riga, Letland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Lettisk

    Dette program har til formål at forberede doktorer i videnskab, højt kvalificerede forskere og specialister med passende viden, færdigheder og kompetencer om betydningen af den menneskelige faktor i arbejdsprocesser, sikkerhed på arbejdspladsen og arbejdsmiljø, samt at opnå internationalt sammenlignelig kompetence og en internationalt sammenlignelig ph.d.-grad.

  • Doctor of Philosophy (PhD) in Management

    EIM - European Institute of Management

    • Online Malta

    Fuldtid, Deltid

    36 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Our Ph.D. students cover a wide range of current topics in management: International Business, Finance, Accounting, Controlling, Human Resource Management, Marketing, (Information) Technology Management, Data Analytics, Consulting, Counseling / Training, Interim Management, Entrepreneurship, Innovation Management, Change Management, Leadership / Management, Health Care, Automotive, Tourism and Hospitality etc.

  • Doktor i filosofi i offentlige anliggender

    The University of Texas at Dallas

    • Richardson, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. i Public Affairs-programmet er en streng, forskningsorienteret grad, der tilbydes gennem School of Economic, Political and Policy Sciences. De færdigheder og viden, der er opnået i doktorgradsprogrammet Public Affairs, giver de studerende mulighed for at grænseflade mellem traditionerne for offentlig ledelse, offentlig politik og organisationer, samtidig med at de giver en stærk teoretisk og en praktisk forståelse for udfordringerne ved at opretholde og opbygge institutioner for regeringsførelse og samfundskultur i en kompleks demokratisk verden.

    • Ljubljana, Slovenien

    Deltid

    4 år

    Blandet

    Engelsk, Singalesisk, singalesisk

    • Arlington, USA

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Den offentlige administration og den offentlige politik (PAPP) ph.d. giver eleverne teori-baseret og anvendt viden, der integrerer offentlig administration og offentlig politik. Det er en unik tværfaglig tilgang til at forberede studerende til en række forskellige akademiske, forskningsmæssige og ledende offentlige ledelsesstillinger i videregående uddannelsesinstitutioner og offentlige og almennyttige organisationer.

  • Doctor of Philosophy (Ph.D) i menneskelige ressourcer

    Selinus University of Sciences and Literature

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Bologna, Italien

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I dag søger virksomheder, multinationale virksomheder, ngo'er, selv små virksomheder, det bedste med hensyn til kapacitet og produktivitet fra deres personale. Formålet med dette program er at give kandidater, fremtidige HR-ledere vurderingsværktøjer til at ansætte og støtte den rigtige person i den rigtige position.

  • PhD i logistikledelse

    University of Johannesburg

    • Johannesburg, Sydafrika

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Den studerende skal udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder i erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af logistikstyringsprincipper. Den studerende skal udvikle færdigheder inden for forskning, skrivning og kreativ tænkning inden for logistikstyringsområdet.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 semester

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Ph.d. ved forskning via fjernundervisning tildeles efter at have gennemført en teoretisk forskningsspecialisering. Denne forskning præsenteres i form af en doktorafhandling. Ph.d. (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgrad, der kan opnås gennem fjernundervisning. Hovedkravet for en ph.d. online gennem fjernundervisning er at præsentere og diskutere en afhandling på mindst 100 sider til gennemgang og evaluering af et akademisk udvalg ved Selinus Universitet. Virksomheder består af mennesker, der har brug for tryghed og motivation. God personaleledelse garanterer virksomhedens effektivitet, kvalitet og produktivitet på alle niveauer. Med realiseringen af forskningsafhandlingen står kandidaten over for den nyeste forskning og teori til at løse menneskelige ressourceproblemer på en effektiv og praktisk måde i distributions-, produktions- og logistikservicevirksomheder. I dag søger virksomheder, multinationale selskaber, ngo'er og endda små virksomheder det bedste med hensyn til kapacitet og produktivitet fra deres personale. Målet med dette program er at give kandidater og fremtidige HR-chefer vurderingsværktøjerne til at ansætte og støtte den rigtige person i den rigtige stilling.