Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Administrative studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d.-grad er den højeste akademiske grad, du kan modtage, og det kan sætte dig ud fra andre i din karriere felt. Optjening en ph.d. kræver avanceret forskning og kurser ud over kandidatniveau, og det kræver typisk en afhandling eller speciale, som skal præsenteres og forsvares foran til afdelingen stol og andre akademiske ledere for at kunne modtage den grad.

Hvad er en ph.d. i administrationen? En Doctor of Administration er en avanceret grad, der kan optjenes i omkring tre til fire år på fuld tid skolegang. Studerende skal allerede har opnået en bachelor 's og kandidatgrad i et lignende område for at forfølge deres ph.d. i administrationen. Studerende, der forfølger denne grad gevinst værdifulde oplysninger om lederskab begreber og praksis, den offentlige orden forskning og implementering, og de er i stand til at udtænke løsninger på problemer, mens de fik en hands-on undervisning i deres område.

Optjening en ph.d. kan være utrolig gavnligt for kandidater, da det åbner dem op til en højere indtjeningspotentiale, giver borgerne mulighed for at finde specialiserede karrierevalg i deres valgte område af undersøgelsen, og giver de studerende de nødvendige oplysninger, de har brug for at gøre en forskel i verden.

Omkostningerne til at tjene en doktorgrad kan variere for hver elev. Inden du begynder deres program, er studerende opfordres til at forske og kommunikere direkte med deres fremtidige skole for at forstå de finansielle forpligtelser forbundet med at tjene deres avancerede grad.

Personer, der modtager en doktorgrad i Administration har en bred vifte af karrieremuligheder til rådighed for dem, da deres avancerede grad gør dem særdeles værdifuldt på arbejdspladsen.Kandidater med en administration doktorgrad kan vælge at komme ind i arbejdsstyrken som kollegium professorer, politiske hjælpere, non-profit ledere, eller offentlige ledere, eller de kan vælge at fungere som private konsulenter for virksomheder eller private selskaber.

Hvis du er interesseret i at tjene din Doctor of Administration, kan du komme i gang med det samme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Administrative studier

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Doktorgrad i Administrative Sciences byder på rigelige muligheder for dem, der ønsker et program, der passer til dine behov. ... [+]

Doktorgrad i Administrative Sciences byder på rigelige muligheder for dem, der ønsker et program, der passer til dine behov. Den studerende udvikler og uddanner intensivt og selvstændigt i forberedelsen af ​​sin doktorafhandling, leder efter sin idé til at bryde med etablerede mønstre og design løsninger, der gavner organisationer og samfund.

Den studerende opfylder dens krav til certificering at drage fordel af de grundlæggende fag, der tilbydes, såsom forskning metode, kvantitative og kvalitative metoder, validering af skalaer, blandt andre. Også de studerende deltage i seminarer halvårligt og supplerende aktiviteter såsom, valgfag, deltagelse i konferencer, publikationer og nationale og internationale ophold. Faktisk nylig det opnåede underskrivelsen af ​​en aftale "dobbelt grad" med det polytekniske universitet i Cartagena, som giver ph.d.-studerende af vigtige fordele og internationale priser.... [-]

Mexico Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Uddannelsesdoktor i organisatorisk lederskabsprogram udvikler elevens evne til at generere ny viden og ansvarsfuldt anvende viden for at opnå højtydende enheder, der gør ... [+]

Uddannelsesdoktor i organisatorisk lederskabsprogram udvikler elevens evne til at generere ny viden og ansvarsfuldt anvende viden for at opnå højtydende enheder, der gør det muligt for organisationsmedarbejdere og tilhængere at vokse og udvikle sig til deres fulde potentiale. Eleverne vil studere de store legemslegemer i lederskab, reflektere kritisk på eksisterende teori og identificere hensigtsmæssige anvendelser af teori inden for uddannelse, erhvervslivet og andre organisatoriske kulturer. Eleverne vil udvikle akademisk og organisatorisk forskningskompetence ved at studere statistiske og forskningsmetoder.

Studieprogrammet er i overensstemmelse med Grand Canyon University mission om at udvikle elever, der er globale borgere, kritiske tænkere, effektive kommunikatorer og ansvarlige ledere. Graduates, der tjener uddannelsesdoktor i organisatorisk lederskab med vægt i sundhedsvæsenets administration, vil fremme undersøgelsen af ​​lederskab inden for sundhedsvæsenet med en dybtgående, forskningsbaseret tilgang til at lette ledelsesevner og rolle som strategisk professionel.... [-]

USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk