Administrative studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d.-grad er den højeste akademiske grad, du kan modtage, og det kan sætte dig ud fra andre i din karriere felt. Optjening en ph.d. kræver avanceret forskning og kurser ud over kandidatniveau, og det kræver typisk en afhandling eller speciale, som skal præsenteres og forsvares foran til afdelingen stol og andre akademiske ledere for at kunne modtage den grad. Hvad er en ph.d. i administ… Læs mere

En ph.d.-grad er den højeste akademiske grad, du kan modtage, og det kan sætte dig ud fra andre i din karriere felt. Optjening en ph.d. kræver avanceret forskning og kurser ud over kandidatniveau, og det kræver typisk en afhandling eller speciale, som skal præsenteres og forsvares foran til afdelingen stol og andre akademiske ledere for at kunne modtage den grad.

Hvad er en ph.d. i administrationen? En Doctor of Administration er en avanceret grad, der kan optjenes i omkring tre til fire år på fuld tid skolegang. Studerende skal allerede har opnået en bachelor 's og kandidatgrad i et lignende område for at forfølge deres ph.d. i administrationen. Studerende, der forfølger denne grad gevinst værdifulde oplysninger om lederskab begreber og praksis, den offentlige orden forskning og implementering, og de er i stand til at udtænke løsninger på problemer, mens de fik en hands-on undervisning i deres område.

Optjening en ph.d. kan være utrolig gavnligt for kandidater, da det åbner dem op til en højere indtjeningspotentiale, giver borgerne mulighed for at finde specialiserede karrierevalg i deres valgte område af undersøgelsen, og giver de studerende de nødvendige oplysninger, de har brug for at gøre en forskel i verden.

Omkostningerne til at tjene en doktorgrad kan variere for hver elev. Inden du begynder deres program, er studerende opfordres til at forske og kommunikere direkte med deres fremtidige skole for at forstå de finansielle forpligtelser forbundet med at tjene deres avancerede grad.

Personer, der modtager en doktorgrad i Administration har en bred vifte af karrieremuligheder til rådighed for dem, da deres avancerede grad gør dem særdeles værdifuldt på arbejdspladsen.Kandidater med en administration doktorgrad kan vælge at komme ind i arbejdsstyrken som kollegium professorer, politiske hjælpere, non-profit ledere, eller offentlige ledere, eller de kan vælge at fungere som private konsulenter for virksomheder eller private selskaber.

Hvis du er interesseret i at tjene din Doctor of Administration, kan du komme i gang med det samme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of New York in Prague (UNYP)
Prague, Tjekkiet

Ph.d. ved offentliggørelse ligner en konventionel ph.d. men anerkender forskningsarbejde udført af iværksættervirksomheder og akademiske organisationer, der fører til nye og p ... +

Ph.d. ved offentliggørelse ligner en konventionel ph.d. men anerkender forskningsarbejde udført af iværksættervirksomheder og akademiske organisationer, der fører til nye og publicerbare resultater. En UNYP ph.d. ved offentliggørelse kræver normalt mindst tre år, i hvilket tidsrum der skal være tre publikationer, i litteratur godkendt af University of Bolton. Disse publikationer skal være i relation til den studerendes speciale og ekspertiseområdet og skal udvikle den studerendes viden om emnet. Prisen for denne ph.d. er udelukkende baseret på disse tre offentliggjorte værker og som sådan belønner de igangværende aktiviteter snarere end yderligere arbejde. -
PhD
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
Universidad Autonoma de Aguascalientes
Aguascalientes, Mexico

Doktorgrad i Administrative Sciences byder på rigelige muligheder for dem, der ønsker et program, der passer til dine behov.

Doktorgrad i Administrative Sciences byder på rigelige muligheder for dem, der ønsker et program, der passer til dine behov. -
PhD
Fuldtid
3 år
Spansk
Jul 2020
på universitet