Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Afrikanske studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. eller doktorgrad i filosofi, er en avanceret undersøgelse grad sædvanligvis udøves efter en Master 's grad. Ph.d. kan kræve op til fire år at gennemføre. Kendetegnet ved intensiv teoretisk forskning, der fører op til en ph.d.-afhandling, kan en ph.d. være i en af ​​mange forskellige fag.

 

Nogle studerende spekulerer, "Hvad er en ph.d. i Afrikastudier? " Svaret indebærer et universitet med et program, der leverer overlegen fakultet guider der rådgiver ph.d.-studerende. Disse studerende forfølger et kursus i forskning og fokuseret undersøgelse relateret til emnet for den foreslåede afhandling. Universitetet kræver kompetence på flere sprog og en stærk erklæring af formål i den kommende læge for Afrikastudier. Ofte sker dette i samarbejde med partnerorganisationer afrikanske institutioner, hvor den studerende udfører forskning underviser.

 

Fordelene ved en ph.d. i Afrikastudier omfatte en grundig grundstødning i teoretiske og metodiske forståelse samt en funktionel anvendelse af de sociale, økonomiske og politiske spørgsmål eksisterede på kontinentet. Den studerende forfølger viden tjeneste praktisk præstation, generelt ved at fokusere på et område, land eller andre geofysiske eller politisk grænse.

 

Omkostningerne til at tjene en ph.d. i Afrikastudier kan variere meget afhængigt af land og by for universitetet og andre individuelle faktorer. Gennemgå tilbud i programmet mere synlig og lære mere om de udgifter der forventes.

 

Den slags karriere, at man kan forvente med en ph.d. i Afrikastudier kan omfatte muligheder med offentlige institutioner og ikke-statslige organisationer, der yder forskning og støtte i regionen. Der er også arbejdspladser i kommercielle eller offentlige ventures, der finder sted i området undersøgt.Ph.d. i Afrikastudier er en avanceret studieforløb med undervisning og forskning som en integreret del af arbejdet.

 

Hvis du vil anvende til en ph.d. i Afrikastudier program online, skal du blot henvise til programoversigt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MA | BAs | Kursus

3 Resultater i Afrikanske studier

L’Université Catholique Du Congo

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi. ... [+]

Det Filosofiske Fakultet har det overordnede formål at bidrage til uddannelse af professionelle filosoffer og har, som en stor interesse og refleksion centre, manden i almindelighed og den afrikanske religiøse fænomen i særdeleshed. Den filosofiske uddannelse Programmet sigter mod at give de studerende bredden og kritiske ånd kraft på et filosofisk og videnskabelig forståelse af samfundet, tanker, visdom og afrikansk spiritualitet.

Fakultetet og har til hensigt at hjælpe de studerende til at indgå i dialog med teologer og andre lærde. Modtagerne af en sådan uddannelse er til gavn for Kirken og den nation i forskellige sektorer af uddannelse og alle andre nationale udviklingsopgaver, at den påtænkte uddannelse.... [-]

Demokratiske Republik Congo Kinshasa
September 2019
Fransk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS University of London

Der gives tilsyn med forskning, der fører til MPhil og ph.d.-grader inden for det brede generelle område af afrikanske studier. Forskningsemner som f.eks. Studiet af et s ... [+]

Forskningsgrader i afrikanske studier

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Der gives tilsyn med forskning, der fører til MPhil og ph.d.-grader inden for det brede generelle område af afrikanske studier. Forskningsemner som f.eks. Studiet af et sprog (fra et beskrivende, komparativt, filologisk eller tekstmæssigt synspunkt) eller af litteratur (om forfatterbaseret, tematisk eller komparativ) eller af en hvilken som helst udøvende kunst, der falder ind under vores egen kernekompetence, overvåges helt i afdelingen. Der er dog stort potentiale for at udvide emnet af emner gennem fælles tilsyn med kolleger fra andre afdelinger og centre.

Struktur

Alle studerende tilmelder sig i programmets 1. år som MPhil-studerende. Opgraderingen fra MPhil til Ph.d. finder sted ved afslutningen af ​​den første akademiske session for fuldtidsstuderende (eller ved afslutningen af ​​anden akademiske session for deltidsstuderende).... [-]

Det Forenede Kongerige London Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Ph.d.-studiet af feltet Afrika Studies eller Latinamerikanske Studier tager sigte på forberedelsen af ​​kvalificerede specialister inden for områdestudier med hovedfokus ... [+]

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyder en ph.d. Grad, der kan forfølges i fuldtidsstudiet. Ph.D. Programmet er designet til studerende, der har opnået en kandidatuddannelse i statsvidenskab og beslægtede studie discipliner. Undersøgelsen er udformet som et overblik over områdestudier og statsvidenskab med fokus på enten Afrika eller Latinamerika.

Hvad er afrikanske og latinamerikanske studier om?

Ph.D. undersøgelse af feltet afrikanske studier og ph.d. undersøgelse af området latinamerikanske studier sigter mod forberedelse af kvalificerede specialister inden for områdestudier med primært fokus på afrika eller latinamerika. Ph.D. Undersøgelser er specielt designet til studerende med en kandidatuddannelse i statsvidenskab eller beslægtede discipliner. Undersøgelsen koncentrerer sig primært om komparativ forskning i den valgte region med det formål at anvende teoretisk og metodologisk viden til sociale, politiske og økonomiske problemer i enten Afrika eller Latinamerika.... [-]

Tjekkiet Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk