PHDSTUDIES

Almen uddannelse Asien - Almen uddannelse-programmer Almen uddannelse Asien

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Generelle uddannelser har generelt til formål at give de studerende en solid grundforbindelse i livskompetencer og global viden. Studerende, der gennemfører dette program, søger ofte efteruddannelsesarbejde eller fortsætter deres uddannelse i et bestemt emne.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Almen uddannelse Asien - Tag din Almen uddannelse Asien. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Almen uddannelse, Asien Filter

Phd uddannelse

Asia e University
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den AeU PhD (Education) producerer fremragende fagfolk, som kan klare dagens kritiske uddannelsesmæssige udfordringer. Hver specialisering er designet til at matche aktuelle i ...

Læs mere