PHDSTUDIES

Almen uddannelse Santa Cruz de Tenerife - Almen uddannelse-uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Almen uddannelse, Santa Cruz de Tenerife

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Generelle uddannelser har generelt til formål at give de studerende en solid grundforbindelse i livskompetencer og global viden. Studerende, der gennemfører dette program, søger ofte efteruddannelsesarbejde eller fortsætter deres uddannelse i et bestemt emne.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Almen uddannelse Santa Cruz de Tenerife - Tag din PhD i Santa Cruz de Tenerife. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Almen uddannelse, Santa Cruz de Tenerife Filter

Ed.D.

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Spansk
på universitet

Tilpasningen af ​​den spanske universitetsuddannelse i alle EHEA cyklusser kræver omstilling postgraduate studier og ph.d. Det Naturvidenskabelige Education for rå kobber, i h ...

Læs mere