PHDSTUDIES

Andre sprog-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d.-grad er den mest værdsatte titel, der uddeles af universiteter internationalt. Filosofi doktorgrad er den mest almindelige af disse grader, da det kan tildeles studerende i de mest forskelligartede fagområder. En ph.d. kan skelnes fra andre grader ved at være en visdomskonfiguration opnået efter utallige timers studier og anvendelse på et specifikt stykke originalforskning.

Hvad er en ph.d. i andre sprog? Ph.d.-studerende på andre sprog fokuserer som regel på et sprog eller kulturs aspekt med mange talere af det pågældende sprog. Færdiggørelsen af ​​disse grader kræver ofte ikke kun et godkendt emne for originalforskning til den studerende, men også en afhandling, der forsvarer, at forskning og test viser, at det sprog, der studeres, styrkes. Nogle universiteter kræver endda en vis grad af færdighed i et ekstra sprog med tilsvarende oprindelse.

Ph.d.-kandidater fra andre sprog nyder godt af deres liv og karriere ved at udvikle fremragende kommunikationsevner og en øget forståelse af og forståelse for forskellige mennesker og kulturer. Derudover giver behovet for at oversætte både internt og eksternt på et andet sprog den ph.d.-tildelte person en unik tilbøjelighed til at analysere situationer og mennesker.

En ph.d. i andre sprog kan tage overalt fra tre til syv år til at afslutte, afhængigt af universitetet, og prisen er lige så varieret af samme grund. Derfor er en lille undersøgelse af en elevs bedste valg af universiteter utroligt fordelagtigt.

Der er mange karrieremuligheder til rådighed for ph.d.-kandidater på andre sprog. Jobs spænder fra sproglige professorer eller fremmedsprogslærere i skoler og universiteter over hele kloden til oversættere eller tolke til internationale agenturer eller internationalt betjente virksomheder. Der er endda karrieremuligheder i den tekniske verden, som f.eks. En computational lingvist eller teknisk forfatter og oversætter.

Ph.d.-grader tilbydes på andre sprog over hele verden afhængigt af hvilket sprog eller hvilket land der vælges. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Andre sprog Filter

Ph.d. i afrikanske sprog

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Afrikaans
på universitet

Doktorgradsundersøgelsen gennemføres i mindst to studieretninger. En afhandling præsenteres om et emne i lingvistik eller i litteratur som bevis på evnen til at udføre forskni ...

Læs mere

Ph.d. på engelsk

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
30 Okt 2020
Afrikaans
på universitet

I det postgraduate-program i afrikansk (Honours, Masters degree and Doctor degree) bliver den menneskelige lignende eksistens en efterforskningsdør for kyk efter den simbole, ...

Læs mere