PHDSTUDIES.DK

Animal Science i Mexico - Animal Science-uddannelser i Mexico Animal Science

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Dyreforskning indebærer undersøgelse af dyr under menneskelig kontrol. Læreplanen har typisk et stærkt fokus på videnskab, sammen med praktisk erfaring med at arbejde med dyr. Dette fagområde forbereder eleverne til karriere, der arbejder med dyr, hvilket kan omfatte agribusiness, dyreavl og dyreadfærd.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Animal Science i Mexico - Tag din PhD i Mexico. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Animal Science, Mexico Filter

Philosophia doktorgrad i den animalske produktion og naturressourcer

Universidad Autonoma de Chihuahua
på universitet Fuldtid 8 semestre Juli 2019 Mexico Chihuahua

Programmet er rettet mod den integrerede dannelsen af ​​menneskelige ressourcer på kandidatniveau, at engagere sig i produktion, validering og / eller overførsel af viden og uddannelse af fagfolk, er lydhøre over for innovative forslag og støttede viden til kræver løsning på problemet af animalske produktionssystemer, bæredygtig anvendelse og udnyttelse af naturressourcer i Chihuahua, Mexico og endda udenfor.