PHDSTUDIES.DK

Animal Science i Tjekkiet - Animal Science-uddannelser i Tjekkiet Animal Science

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Animal science er undersøgelsen af ​​dyrs biologi. Traditionelt studerede eleverne kun dyrearter, herunder kvæg, får, fjerkræ, heste og svin. I dag kan elever studere en meget bredere vifte af dyr, herunder ledsagende dyr og eksotiske arter.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Animal Science i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Animal Science, Tjekkiet Filter

Ph.d. i dyrefysiologi

Charles University Faculty of Science
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague + 1 mere

Denne gren er undersøgelsen af de biologiske funktioner hos dyr og mennesker. Ved hjælp af brede muligheder for moderne eksperimentelle metoder inden for molekylærbiologi, kemi, fysik og nogle specielle fysiologiske teknikker studeres cellulære, organiske og organismeriske aspekter.