PHDSTUDIES

Anvendt datalogi Lethbridge - Anvendt datalogi-uddannelser i Lethbridge Anvendt datalogi, Lethbridge

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Lethbrigde Byen er repræsenteret godt i form af højere uddannelser ved Lethbridge Universitet og college. Men der er andre læringscentre, hvor en vifte af muligheder og uddannelsesmuligheder kan opnås på dette område af studerende er villige til at fremme deres uddannelse.

Anvendt datalogi Lethbridge - Tag din PhD i Lethbridge. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt datalogi, Lethbridge Filter

Doktor i Filosofi i Teoretisk og Computational Science

University of Lethbridge
PhD
<
Fuldtid
<
48 måneder
Engelsk
på universitet

Ph.D. Programmet er et fireårigt program. Formatet for graden består af kurser og en afhandling. Den studerende skal bestå en skriftlig og mundtlig helhedsundersøgelse inden f ...

Læs mere