PHDSTUDIES.DK

Anvendt lingvistik Limerick - Anvendt lingvistik-uddannelser i Limerick Anvendt lingvistik, Limerick

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Inden for anvendt lingvistik fokuserer på de processer af både at lære og bruge sproget. Flersprogethed er et af de områder i dette område. Både sproglærere og oversættere anvender viden i anvendt lingvistik i deres karriere.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Limerick Byen er berømt for en god bestand af studerende, der forfølger postgraduate og ph.d.-grader i humaniora og kunst. UL University of Limerick er en af ​​de bedste universiteter i Irland.

Anvendt lingvistik Limerick - Tag din PhD i Limerick. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt lingvistik, Limerick Filter

Struktureret phd i anvendt lingvistik

Mary Immaculate College
på universitet Fuldtid 4 - 4 år September 2019 Irland Limerick

Kernen pædagogiske princip i programmet er, at det vil være forskning-ledede og vil medføre engagerende med banebrydende forskning på tværs af en række sub-områder af anvendt lingvistik. Dette vil betyde, at fremme inquiry-baseret læring ved at stille virkelige verden problemer i forbindelse med sprogbrug og erhvervelse.