PHDSTUDIES

Anvendt lingvistik i Irland - Anvendt lingvistik-uddannelser i Irland Anvendt lingvistik

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Inden for anvendt lingvistik fokuserer på de processer af både at lære og bruge sproget. Flersprogethed er et af de områder i dette område. Både sproglærere og oversættere anvender viden i anvendt lingvistik i deres karriere.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Anvendt lingvistik i Irland - Tag din PhD i Irland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt lingvistik, Irland Filter

Struktureret phd i anvendt lingvistik

Mary Immaculate College
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Kernen pædagogiske princip i programmet er, at det vil være forskning-ledede og vil medføre engagerende med banebrydende forskning på tværs af en række sub-områder af anvendt ...

Læs mere