PHDSTUDIES

Anvendt lingvistik Nordamerika - Anvendt lingvistik-programmer Anvendt lingvistik Nordamerika

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Anvendt lingvistik er studiet af sproget og dets anvendelse i praktiske sammenhænge. Filialer af anvendt lingvistik omfatter kritiske studier, sprog pædagogik, leksikografi og retsmedicinske lingvistik. Det fagområde analyser sprog for bedre at forstå brugen af ​​det rundt omkring i verden.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Anvendt lingvistik Nordamerika - Tag din Anvendt lingvistik Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt lingvistik, Nordamerika Filter

Phd i anvendt lingvistik

Northern Arizona University
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Ph.d. program i Anvendt Lingvistik på Northern Arizona University er designet til at forberede fremtidige professorer, forskere og lærer trænere til at arbejde selvstændigt og ...

Læs mere