close

Filtre

Se resultater

Arabisk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er et omfattende program i et koncentreret studieområde, der efter færdiggørelsen typisk giver eleverne mere specialiserede muligheder inden for fagområdet. Det er globalt anerkendt som en af ​​de mest avancerede grader en studerende kan tjene. Generelt kræver denne grad tre til fire år at fuldføre med fuldtidsstudium. Hvad er en ph.d. på arabisk? Denne type prog… Læs mere

En doktor i filosofi er et omfattende program i et koncentreret studieområde, der efter færdiggørelsen typisk giver eleverne mere specialiserede muligheder inden for fagområdet. Det er globalt anerkendt som en af ​​de mest avancerede grader en studerende kan tjene. Generelt kræver denne grad tre til fire år at fuldføre med fuldtidsstudium.

Hvad er en ph.d. på arabisk? Denne type program tilbyder studerende omfattende studie og uddannelse i arabisk sprog og litteratur. Afhængigt af det specifikke fokus tager eleverne avancerede kurser inden for emner som historie, kultur, lingvistik, litterær kritik og teori. De lærer også at videnskabeligt undersøge og analysere inden for en arabisk disciplin. De fleste programmer giver også praktisk uddannelse, hvilket kræver, at de studerende fungerer som undervisere eller undervisningshjælpemidler i et relevant kursus.

Dem, der tjener denne grad, modtager normalt mere end bare avancerede faglige kvalifikationer. Studerende udvikler også færdigheder i forskning, analyse og kommunikation, der kan overføre til ethvert område af både deres faglige og personlige liv.

Omkostningerne ved en ph.d. i arabisk varierer på grund af faktorer som det land og den akademiske institution, hvorfra den er opnået. Det er vigtigt for studerende, der overvejer en sådan grad at grundigt undersøge skoler og typer af programmer for at bestemme præcis prisfastsættelse.

At have en ph.d. på arabisk kan give folk en række beskæftigelsesmuligheder. Mange underviser på universitetsniveau som professorer, mens andre søger stillinger inden for regering, nonprofit organisationer eller andre industrier som bank eller gæstfrihed. Med denne grad finder mange arbejde som oversættere, arabiske forfattere eller redaktører, forskere, offentlige planlæggere eller internationale rådgivere.

Mange lande og universiteter over hele kloden tilbyder grader af denne type. Nogle giver endda mulighed for online studie og kursusarbejde indsendelser. For at finde den bedste mulighed for dine specifikke mål, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

Ph.D. Program i arabisk sprog og litteratur sigter mod at forberede de studerende til at være lærde og specialister på dette felt med et åbent sind og horisont til relative di ... +

Ph.D. Program i arabisk sprog og litteratur sigter mod at forberede de studerende til at være lærde og specialister på dette felt med et åbent sind og horisont til relative discipliner. Programmet vil fokusere på videnskabelig forskning, viden og moderne nye teorier på dets to spor: 1- sprog og syntaks 2- litteratur og litterær kritik. Dette vil være i overensstemmelse med UAE-universitetets mål som videnskabeligt forskningsuniversitet. -
PhD
Fuldtid
Deltid
4 år
Arabic
Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her