Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Arbejdsrelationer-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en høj grad grad efterfølges efter en postgraduate grad, såsom en mester. Du kan studere en række emner inden for humaniora, videnskab, kunst, matematik og teknik. Den gennemsnitlige ph.d. tager fem til seks år at afslutte.

Hvad er en ph.d. i ansættelsesforhold? Beskæftigelsesrelationer kan fokusere på beslutningsstrategier for arbejdspladsproblemer og korrekt brug af personaleressourcer. Et ph.d.-program kan være designet til at give dig et overblik over komplekse arbejdsrelationer og menneskelige ressourcer. De fleste ph.d.-uddannelser integrerer forskning og kursusarbejde. Nogle universiteter kan have krævet kurser, du skal tage, såsom menneskelige ressourcer teori, forskningsmetoder og processer, anvendt forskningsseminarer, emner i industrielle relationer og menneskelige ressourcer, samt metoder og forskning i organisatorisk adfærd i industrielle relationer.

At tjene en ph.d. i ansættelsesforhold kan føre til flere jobmuligheder og potentialet for en højere løn.Du kan måske se en stigning i dine skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder, som kan gøre det lettere at lykkes som professionel.

Udgifterne til en ph.d. er ikke det samme på hvert universitet. Faktisk kan nogle institutioner tilbyde undervisningsbidragsprogrammer for dem, der driver en ph.d.-grad, men ikke alle gør det. Du skal kontakte den skole, du vil deltage i, for at få et skøn på undervisningen.

En ph.d. i ansættelsesforhold kan føre til en lang række job. Du kan fortsætte med at blive en administrerende direktør for menneskelige ressourcer, senior ansættelsesforhold konsulent, medarbejderrelationer forskning udvikler og senior forsker. Du kan dog også have andre muligheder. Det præcise job, du kvalificerer til, afhænger af din tidligere erhvervserfaring. Mange mennesker med ph.d.-uddannelse fortsætter med at blive professorer på universiteter.

Er du klar til at forfølge en ph.d.? Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Arbejdsrelationer

University of Johannesburg

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i s ... [+]

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i specialet. Specialet vil udgøre et markant bidrag til viden om og indsigt i fagdisciplinen såvel som forskningsområdet. Kvalificerende studerende skal også udvise kompetence i anvendelsen af relateret forskningsmetodologi og korrekt skriftlig og / eller mundtlig kommunikation af forskningsprocessen og resultaterne. Studerende skal også være i stand til at reflektere over deres forskningsresultater.

Adgangskrav

En passende kandidatgradskvalifikation på NQF niveau 8 eller 9 i beskæftigelsesrelationer, arbejdsret eller en tilknyttet disciplin og bevis for en hel eller mini-forskningskomponent på kandidatniveau, såvel som færdiggørelsen af et forskningsmetodologi modul på Honours og / eller kandidatgradniveau med et gennemsnitligt godtgørelsesmærke på 65% på kandidatniveau. Tre til fem års relevant branche / arbejdserfaring. Begrænsninger for studerendes antal kræver en udvælgelsesproces, der består af et heldagsvurderingscenter og psykometriske vurderinger. Et modul i forskningsmetodologi på kandidatniveau er essentielt.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rutgers School of Management and Labor Relations

SMLR's Ph.D. Programmet i Industrielle Forbindelser og Menneskelige Ressourcer (IRHR) er et tværfagligt program, der kvalificerer elever til beskæftigelse som kollegium e ... [+]

Oversigt

SMLR's Ph.D. Programmet i Industrielle Forbindelser og Menneskelige Ressourcer (IRHR) er et tværfagligt program, der kvalificerer elever til beskæftigelse som kollegium eller universitet fakultet eller for forskningsstillinger. IRHR-programmet er designet til folk, der ønsker at:

Undersøg arbejdets verden i vores dynamiske globale økonomi, herunder hvordan ansættelsesforhold påvirker organisationer, arbejdstagere og samfundArbejde med førende lærde, der er nationalt og internationalt anerkendt eksperter inden for en bred vifte af emner inden for industrielle relationer og menneskelige ressourcerBliv førende lærde. Studerende lærer at designe, udføre og offentliggøre strenge forskning i videnskabelige tidsskrifter, som f.eks. Academy of Management Journal , Management of Management Review , Industrial and Labor Relations Review , Industrial Relations og Journal of Applied Psychology , blandt andre.Udvikle undervisningsfærdigheder ved at arbejde som undervisningsassistenter og undervise deres egne kurser.Læringsmål for studerendeOpnå markant evne, stipendium, forskning og lederskab i industrielle relationer og menneskelige ressourcerEngagere og gennemføre original forskningForbered dig på at være fagfolk i karriere, der kræver uddannelse på de højeste niveauer i samfundsvidenskaben, der behandler spørgsmål relateret til arbejdsmarkedsrelationer og menneskelige ressourcer... [-]
USA Piscataway Township
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk