PHDSTUDIES

Arbejdsrelationer-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en høj grad grad efterfølges efter en postgraduate grad, såsom en mester. Du kan studere en række emner inden for humaniora, videnskab, kunst, matematik og teknik. Den gennemsnitlige ph.d. tager fem til seks år at afslutte.

Hvad er en ph.d. i ansættelsesforhold? Beskæftigelsesrelationer kan fokusere på beslutningsstrategier for arbejdspladsproblemer og korrekt brug af personaleressourcer. Et ph.d.-program kan være designet til at give dig et overblik over komplekse arbejdsrelationer og menneskelige ressourcer. De fleste ph.d.-uddannelser integrerer forskning og kursusarbejde. Nogle universiteter kan have krævet kurser, du skal tage, såsom menneskelige ressourcer teori, forskningsmetoder og processer, anvendt forskningsseminarer, emner i industrielle relationer og menneskelige ressourcer, samt metoder og forskning i organisatorisk adfærd i industrielle relationer.

At tjene en ph.d. i ansættelsesforhold kan føre til flere jobmuligheder og potentialet for en højere løn.Du kan måske se en stigning i dine skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder, som kan gøre det lettere at lykkes som professionel.

Udgifterne til en ph.d. er ikke det samme på hvert universitet. Faktisk kan nogle institutioner tilbyde undervisningsbidragsprogrammer for dem, der driver en ph.d.-grad, men ikke alle gør det. Du skal kontakte den skole, du vil deltage i, for at få et skøn på undervisningen.

En ph.d. i ansættelsesforhold kan føre til en lang række job. Du kan fortsætte med at blive en administrerende direktør for menneskelige ressourcer, senior ansættelsesforhold konsulent, medarbejderrelationer forskning udvikler og senior forsker. Du kan dog også have andre muligheder. Det præcise job, du kvalificerer til, afhænger af din tidligere erhvervserfaring. Mange mennesker med ph.d.-uddannelse fortsætter med at blive professorer på universiteter.

Er du klar til at forfølge en ph.d.? Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Arbejdsrelationer Filter

Ph.d. i industrielle relationer

Rutgers School of Management and Labor Relations
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 år
Engelsk
på universitet

SMLR's Ph.D. Programmet i Industrielle Forbindelser og Menneskelige Ressourcer (IRHR) er et tværfagligt program, der kvalificerer elever til beskæftigelse som kollegium eller ...

Læs mere

Ph.d. i ansættelsesforhold

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Programmet udvikler studerendes intellektuelle og faglige færdigheder. En kvalificerende studerende skal vise bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde i specia ...

Læs mere