PHDSTUDIES

Arbejdssikkerhed og -sundhed Europa - Arbejdssikkerhed og -sundhed-programmer Arbejdssikkerhed og -sundhed Europa

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Undersøgelsen af ​​arbejdsmiljø og sikkerhed kan dække emner om fælles arbejdspladsrelaterede bekymringer over medarbejderes velbefindende og førstehjælp. Ethvert program der dækker disse emner vil sandsynligvis adressere og overholde arbejdspladspraksis, der er godkendt af de lokale myndigheder.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Arbejdssikkerhed og -sundhed Europa - Tag din Arbejdssikkerhed og -sundhed Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arbejdssikkerhed og -sundhed, Europa Filter

Phd i arbejdsmiljøområdet

European University Cyprus
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i Occupational Safety and Health har til formål at skabe en ny generation af højt niveau forskning lærde. Programmet sigter mod at udnytte de eksisterende tr ...

Læs mere