PHDSTUDIES

Arkæologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste grader tildelt på mange universiteter. Dette doktorgradsprogram kan fokusere på en bred vifte af fag inden for videnskab, kunst, humaniora, teknik eller matematik. Det kan tage fem til seks år at afslutte en ph.d.
Hvad er en ph.d. i arkæologi? Dette studieprogram kigger på genopretning, fortolkning og analyse af materiale tilbage fra historien. Studerende kan lære mere om videnskabelige teknikker, da de gennemfører graden. De fleste programmer har fokus på internationale relationer, hvorfor læringen af ​​et andet eller et tredje sprog kan være en del af programmet. Nogle programmer kan kræve, at eleverne gennemfører en afhandling. De krævede kurser for en ph.d.-grad i arkæologi kan omfatte verdensarkæologi, nutidsteori om arkæologi, videnskabelige metoder i arkæologi og arkæologisk etik.
Denne type undersøgelse er gavnlig, fordi den kan give de studerende de færdigheder og tillid, der er nødvendige for at lykkes i arkæologiens faglige verden. Kandidater kan få en lønstigning eller adgang til nye jobmuligheder efter afslutningen.
Der er ikke et universelt nummer for prisen på en ph.d. Undervisning kan afhænge af skolens placering, antallet af kurser en studerende tager per semester og universitetets størrelse. Studerende kan muligvis få et skøn ved at kontakte de skoler, de er interesseret i at deltage i.
De fleste studerende bruger en ph.d. i arkæologi til at komme ind i akademiske eller forskningsverdener. Der kunne dog også være andre muligheder. For eksempel kan offentlige stillinger som kulturelle ressourceforvaltere kræve en forståelse af menneskets historie. Selv nogle virksomheder ønsker at ansætte kultursourceforvaltning eksperter. Nogle studerende kunne fortsætte med at arbejde i kunsten som museumskonsulenter, konservatorer eller samlingsledere.Det nøjagtige jobstuderende får normalt afhænger af tidligere erhvervserfaring.
Når du har fundet det program, der kan hjælpe dig med at opfylde dine mål, skal du søge. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Arkæologi Filter

Ph.d. i egyptologi

Charles University Faculty of Arts
PhD
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Ph.D. kandidat har dybtgående teoretisk viden på alle hovedområder i egyptologi og en detaljeret oversigt og en opdateret forståelse af den nuværende tilstand af forskning og ...

Læs mere

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i kunsthistorie og / eller arkæologi

SOAS University of London
PhD
28 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Mens en forskningsgrad personligt skal være meget givende, er det også en seriøs og til tider intens virksomhed. Under det nuværende system har en fuldtidsdoktorand tre år på ...

Læs mere

Ph.d. i arkæologi og kunsthistorie

Koc University - Istanbul Turkey
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
31 May 2020
Engelsk
på universitet

Ph.D. program i arkæologi giver mulighed for avanceret studie i Tyrkiet arkæologi (antikkens anatolien) og de omkringliggende regioner. Studerende skal være interesseret i

Læs mere

Ph.d. i arkæologi

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores ph.d. i arkæologi giver dig mulighed for at studere arkæologi på et avanceret niveau gennem selvstændig forskning. Arkeologisk fagområde tilbyder forskningstilsyn på tvæ ...

Læs mere