PHDSTUDIES.DK

Arkæologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste grader tildelt på mange universiteter. Dette doktorgradsprogram kan fokusere på en bred vifte af fag inden for videnskab, kunst, humaniora, teknik eller matematik. Det kan tage fem til seks år at afslutte en ph.d.
Hvad er en ph.d. i arkæologi? Dette studieprogram kigger på genopretning, fortolkning og analyse af materiale tilbage fra historien. Studerende kan lære mere om videnskabelige teknikker, da de gennemfører graden. De fleste programmer har fokus på internationale relationer, hvorfor læringen af ​​et andet eller et tredje sprog kan være en del af programmet. Nogle programmer kan kræve, at eleverne gennemfører en afhandling. De krævede kurser for en ph.d.-grad i arkæologi kan omfatte verdensarkæologi, nutidsteori om arkæologi, videnskabelige metoder i arkæologi og arkæologisk etik.
Denne type undersøgelse er gavnlig, fordi den kan give de studerende de færdigheder og tillid, der er nødvendige for at lykkes i arkæologiens faglige verden. Kandidater kan få en lønstigning eller adgang til nye jobmuligheder efter afslutningen.
Der er ikke et universelt nummer for prisen på en ph.d. Undervisning kan afhænge af skolens placering, antallet af kurser en studerende tager per semester og universitetets størrelse. Studerende kan muligvis få et skøn ved at kontakte de skoler, de er interesseret i at deltage i.
De fleste studerende bruger en ph.d. i arkæologi til at komme ind i akademiske eller forskningsverdener. Der kunne dog også være andre muligheder. For eksempel kan offentlige stillinger som kulturelle ressourceforvaltere kræve en forståelse af menneskets historie. Selv nogle virksomheder ønsker at ansætte kultursourceforvaltning eksperter. Nogle studerende kunne fortsætte med at arbejde i kunsten som museumskonsulenter, konservatorer eller samlingsledere.Det nøjagtige jobstuderende får normalt afhænger af tidligere erhvervserfaring.
Når du har fundet det program, der kan hjælpe dig med at opfylde dine mål, skal du søge. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Arkæologi Filter

Ph.d. i arkæologi

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Edinburgh + 1 mere

Vores ph.d. i arkæologi giver dig mulighed for at studere arkæologi på et avanceret niveau gennem selvstændig forskning. Arkeologisk fagområde tilbyder forskningstilsyn på tværs af en bred vifte af felter. Vores forskningsinteresser spænder fra human osteoarkæologi og retsmedicinsk antropologi til romersk arkæologi, tidlige civilisationer og bysamfund i Middelhavet og Europa, den byzantinske verden og den sene antikhed, sengejægere og udbredelsen af ​​landbrug i Europa, megalithiske monumenter, senere europæisk forhistorie og arkæologi i Skotland. Disse forskningsområder suppleres med forskningskompetencer i beslægtede discipliner andre steder i skolen og universitetet.

Ph.d. i egyptologi

Charles University Faculty of Arts
Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Oktober 2019 Tjekkiet Prague

Ph.D. kandidat har dybtgående teoretisk viden på alle hovedområder i egyptologi og en detaljeret oversigt og en opdateret forståelse af den nuværende tilstand af forskning og tilhørende problemer. På grundlag af den opretholdt Ph.D. afhandling, han / hun er i stand til at demonstrere exceptionel kvalitet i hans / hendes specifikke specialisering. Den studerendes videnskabelige, sproglige og analytiske færdigheder og færdigheder gør ham / hende fuldt udstyret til en professionel videnskabelig og pædagogisk forfølgelse på internationalt plan. Ph.D. kandidat kan være ansat i mange top-rated institutioner centreret om undersøgelsen af antikken, samt på niveauet af effektive øverste ledere i institutioner, der deltager i kulturelle, politiske, økonomiske eller handelsmæssige forbindelser mellem Tjekkiet og Egypten.

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i kunsthistorie og / eller arkæologi

SOAS University of London
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London Singapore + 2 mere

Mens en forskningsgrad skal være meget givende personligt, er det også en seriøs og undertiden intensiv virksomhed. Under det nuværende system har en ph.d.-studerende på tre år at færdiggøre et fuldt udkast til sin eller hans afhandling og derefter et år til at skrive op (kendt som en 3 1 grad). Der er altid ensomme øjeblikke ved udførelse af individuel forskning, selvom en afdeling har en stærk kollegial atmosfære, som vores gør. Forskningsgrader udføres generelt af enkeltpersoner, der sigter mod at blive fagfolk inden for kunsthistorie og / eller arkæologi, hvad enten de er akademikere, der udfører forskning og undervisning på universiteter eller som kuratorer eller lærere i museer, biblioteker eller arkiver eller i et hvilket som helst nummer af andre relaterede områder som akademisk udgivelse eller endda den kommercielle kunstverden. Det er generelt en god ide at have en vis erfaring med arbejde uden for universitetet, før man ansøger om et ph.d.-program, for eksempel i en eller anden rolle i et museum eller galleri. At gå i gang med en forskningsgrad handler ikke kun om kvalifikationen, men også om udvikling som en person og en professionel for at kunne bidrage til nationale og internationale diskurser i, og måske også langt over, kunsthistorie og arkæologi.

Ph.d. i arkæologi og kunsthistorie

Koc University - Istanbul Turkey
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Tyrkiet Istanbul

Ph.D. program i arkæologi giver mulighed for avanceret studie i Tyrkiet arkæologi (antikkens anatolien) og de omkringliggende regioner. Studerende skal være interesseret i