$close

Filtre

Se resultater

Arkitektur Gdańsk - Arkitektur-uddannelser i Gdańsk Arkitektur, Gdańsk

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.Polen, officielt… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Gdansk Byen er placeret på den baltiske kyst og er centrum for hovedstadsområdet. Med sine 3 universiteter og 11 gymnasier studerende kan tilmelde sig i flere kurser af videnskab og teknologi. Universiteterne tilbyder høj standard uddannelse i et sundt miljø.

Arkitektur Gdańsk - Tag din PhD i Gdańsk. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Polen
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Doctoral School at Gdańsk University of Technology
Gdańsk, Polen

Programmet er rettet mod at undervise ph.d.-studerende i innovative og hidtil ukendte teknikker, metoder, implementeringer af solid mekanik, styrken af materialer, væskedynami ... +

Programmet er rettet mod at undervise ph.d.-studerende i innovative og hidtil ukendte teknikker, metoder, implementeringer af solid mekanik, styrken af materialer, væskedynamik, energiomdannelse, termodynamik, vibrationer og kontrolteori, hydraulik, pneumatik, mekatronik og robotik, brændstoffer og materialer , produktionsteknik, mekanisme og maskindesign, ingeniørdesign, biomekanik og nanoteknologi. Kurserne i programmet inkluderer obligatoriske og fakultative kurser, der fremhæver avancerede problemer med varme- og masseoverførsel, væskestrøm og maskindynamik, numeriske metoder inden for mekanik, optimeringsmetoder og også forelæsninger af gæsteprofessorer fra forskellige områder, der vil sprede deres viden om deres respektive forskningsområder. -
PhD
Fuldtid
4 år
Engelsk
Maj 2022
30 Maj 2022
på universitet