PHDSTUDIES

Deltid Arkitektur Bratislava - Arkitektur -uddannelser i Bratislava Arkitektur , Bratislava

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Bratislava er hovedstaden i Slovakiet med et indbyggertal over 400.000 mennesker. Det er den største i landet og hjem til Bratislava og Devin slot. De to er blandt de mange andre kulturelle og arkitektoniske attraktion i byen.

Deltid Arkitektur Bratislava - Tag din Arkitektur i Bratislava. Få alle Arkitektur program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Bratislava Filter

Ph.D. inden for arkitektur

Faculty of Architecture and Design, Slovak University of Technology in Bratislava
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
31 Maj 2021
Engelsk
på universitet

Ph.d.-studiet. studieprogram Arkitektur ved fakultetet for arkitektur og design ved det slovakiske teknologiske universitet i Bratislava ( FAD STU eller bare FAD) afspejler de ...

Læs mere