$close

Filtre

Se resultater

Arkitektur i Slovenien - Arkitektur-uddannelser i Slovenien Arkitektur

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.Sl… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Arkitektur i Slovenien - Tag din PhD i Slovenien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Slovenien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Ljubljana
Ljubljana, Slovenien

Doktorgradsstudiet i Arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ECTS-point.

Doktorgradsstudiet i Arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ECTS-point. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk, Slovensk
01 Okt 2022
på universitet