close

Filtre

Se resultater

Deltid Arkitektur i Slovenien - Arkitektur -uddannelser i Slovenien Arkitektur

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.Sl… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Deltid PhD i Slovenien - Tag din Deltid PhD i Slovenien. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Ljubljana
Ljubljana, Slovenien

Doktorgradsprogrammet i arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ECTS-point.

Doktorgradsprogrammet i arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ECTS-point. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk, Slovensk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder