Filter
PhD
Slovenien Studietype: alle Hastighed: Deltid

Deltid Arkitektur i Slovenien - Arkitektur -uddannelser i Slovenien Arkitektur

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Deltid PhD i Slovenien - Tag din Deltid PhD i Slovenien. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Arkitektur, Slovenien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Doktorgradsuddannelsen i Arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ect – credits. ... [+]

Ph.D. inden for arkitektur Doktorgradsuddannelsen i Arkitektur varer 3 år (6 semestre) og består af i alt 180 ect – credits. Uddannelsesprogrammet inkluderer 60 ects – credits i organiseret studieform og 120 ects – credits af individuelt forskningsarbejde (grundlæggende eller anvendt forskning). De organiserede former består af et generelt, arkitektonisk modul og tværfaglige valgfrie moduler samt en årlig forskningspræsentation (lige fra præsentationen af studieplanen til forsvaret af afhandlingen). Den videnskabelige titel erhvervet af doktoranden inden for arkitekturområdet er Doctor of Science. Den forkortede form for titlen placeret foran navnet er Dr.Grundlæggende mål Programmet uddanner den uafhængige videnskabelige forsker inden for det bredeste problemområde inden for arkitektoniske spørgsmål og viser ansvar over for den kulturelle region og ekspertise på internationalt niveau. Ansvaret for arkitektur som både et videnskabeligt forskningsfelt og en kulturel region stammer fra betydningen af arkitektonisk design, kvaliteten af bygninger, der er harmoniseret med miljøet, respekten for naturlige og bylige landskaber, som er i almenhedens interesse. Kvaliteten af det fysiske rum er beskyttet af almen interesse af slovenske og europæiske lovgivninger.Generelle kompetencer... [-]

Slovenien Ljubljana
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk