PHDSTUDIES

Deltid Arkitektur Santa Cruz de Tenerife - Arkitektur -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Arkitektur , Santa Cruz de Tenerife

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Arkitektur Santa Cruz de Tenerife - Tag din Arkitektur i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Arkitektur program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i Regionaludvikling

Universidad de La Laguna
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Doktorandprogrammet for regionaludvikling, der foreslås, er resultatet af tilpasningen af ​​det nuværende doktorandprogram inden for regionaludvikling, uddannelse og beskæftig ...

Læs mere