PHDSTUDIES

Deltid Arkitektur i Det Forenede Kongerige - Arkitektur -uddannelser i Det Forenede Kongerige Arkitektur

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid PhD i Det Forenede Kongerige - Tag din Deltid PhD i Det Forenede Kongerige. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Arkitektur, Det Forenede Kongerige Filter

Ph.d. i arkitektur

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Arkitektur ved dronningen omhandler spørgsmålene om arkitektur og urbanisme i en stadig mere globaliseret verden, hvor faktorer som bæredygtighed og klimaændringer, identitet ...

Læs mere

Doktor i filosofi (ph.d.) i arkitektur og arkitektonisk design

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

I dette forskningsprogram skal den afsluttende afhandling tilbyde et essentielt kendskab til området arkitektonisk design under hensyntagen til den seneste udvikling inden for ...

Læs mere

Ph.d. i miljøplanlægning

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Rumlig og Miljøplanlægning (ISEP) er et af de hurtigst voksende og dynamiske planlægningsforskningsmiljøer i Storbritannien.

Læs mere