PHDSTUDIES

Deltid Arkitektur Canterbury - Arkitektur -uddannelser i Canterbury Arkitektur , Canterbury

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Deltid Arkitektur Canterbury - Tag din Arkitektur i Canterbury. Få alle Arkitektur program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Canterbury Filter

Ph.d.-arkitektur

University of Kent, Kent School of Architecture
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Arkitekter og designere af vores omgivelser er drivkraften bag design og udvikling af vores bebyggede miljø. Uanset om de designer nye bygninger, giver en ny leje af liv til e ...

Læs mere