PHDSTUDIES

Arkivvidenskab Albany - Arkivvidenskab-uddannelser i Albany Arkivvidenskab, Albany

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Arkivforskning er en filial af biblioteksvidenskab, der indebærer indsamling og bevarelse af dokumenter til private eller offentlige virksomheder. Arkivvidenskabelige studerende kan lære at bruge de nyeste teknologier til at gemme og katalogisere i digitale og papirsamlinger.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Byen Albany, NY har 8 store gymnasier og universiteter man kan forfølge deres grader i. universitetet med det højeste antal studerende er Excelsior College, som er en privat institution. Det efterfølges af SUNY Albany, College of Saint Rose og Albany College of Pharmacy.

Arkivvidenskab Albany - Tag din PhD i Albany. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Albany Filter

Ph.D. i informationsvidenskab

University at Albany SUNY College of Emergency Preparedness, Homeland Security and Cybersecurity
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Placer dig selv for en givende og udfordrende karriere inden for forskning eller informationsrelaterede roller i erhvervslivet, regeringen, uddannelsen eller nonprofitorganisa ...

Læs mere