PHDSTUDIES

Arkivvidenskab Madison - Arkivvidenskab-uddannelser i Madison Arkivvidenskab, Madison

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Arkivforskning refererer til bevaring af materialer til et firma. Arkivforskere kan lære om forvaltning og bevarelse af et digitalt bibliotek. Mange arkivister arbejder i den private sektor for at katalogisere en virksomheds vigtige administrative dokumenter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Beliggende på en landtange mellem søerne Mendota og Lake Monona, Madison er hovedstaden i staten Wisconsin.

Arkivvidenskab Madison - Tag din PhD i Madison. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Madison Filter

Ph.D. i informationsstudier

University of Wisconsin-Madison The Information School
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Vi sigter mod at dyrke et samarbejdsvilligt, støttende intellektuelt miljø, der gør det muligt for en lille gruppe højt kvalificerede studerende at udmærke sig i deres ph.d.-s ...

Læs mere