PHDSTUDIES

Arkivvidenskab-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter afslutning af bacheloruddannelser eller kandidatuddannelser kan en studerende med interesse for forskning eller undervisning ønske at overveje et ph.d.-program. Sådanne programmer kræver typisk en afhandling eller afhandling for at kvalificere sig til eksamen og tager normalt mindst tre år at afslutte.

Hvad er en ph.d. i arkivforskning? En ph.d. i arkivfag er et program inden for bibliotek, arkiv og informationsstudier, der beskæftiger sig med optegnelser over den menneskelige oplevelse. Studerende lærer typisk om kulturelle materialer 'skabelse og brug, bevarelse og styring af digitale arkiver, og hvordan digitale informationssystemer interagerer. Kurser kan omfatte emner som informationsressourcehåndtering, avancerede forskningsmetoder og emner i elektronisk arkivstyring.

Kandidater med ph.d. i arkivforskning udvikler en række overførbare færdigheder, herunder evnen til at arbejde selvstændigt og som en del af et hold. Stærke forsknings- og skrivefærdigheder kan være nyttige i mange stillinger i nonprofit, offentlige og private sektorer.

Omkostningerne forbundet med at fuldføre en ph.d.-grad afhænger af forskellige faktorer, herunder programformat, studietid og den specifikke institution. Dem, der overvejer en ph.d., kan finde det nyttigt at undersøge omkostningerne ved programmer forud for ansøgningen.

En ph.d. i arkivforskning forbereder kandidater til karriere inden for en række områder. Udover undervisningsstillinger for videregående uddannelser kan kandidater også være velegnede til en karriere som arkivfører eller rekordleder i den offentlige, private eller nonprofit sektor eller som bibliotekar. Derudover kan kandidater være i stand til at opnå beskæftigelse i stillinger som museumskonsulent eller projektleder, der udnytter færdigheder, der læres under studiet.

Ph.d.-uddannelser er tilgængelige i en række forskellige formater rundt om i verden. Mange programmer tilbyder deltidsansøgning og online kurser til støtte for studerende, der har brug for mere fleksible muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

2 Resultater i Arkivvidenskab Filter

Ph.d. i Computing og Information Sciences

Rochester Institute of Technology (RIT)
PhD
24 Aug 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. I databehandling og informationsvidenskab er en forskeruddannelse designet til at producere uafhængige forskere, banebrydende forskere og velforberedte lærere.

Læs mere

Doktorgrad i biblioteket videnskab

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
Feb 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet

The Doctor of Philosophy (ph.d.) i Biblioteksskole er tilgængelig for bibliotekarer, der er ABD, eller har to masters 'grader, en, der er ALA akkrediteret akademi og en i en a ...

Læs mere