PHDSTUDIES

Kunststudier i Irland - Kunststudier-uddannelser i Irland Kunststudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Kunststudier i Irland - Tag din PhD i Irland. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Irland Filter

Ph.d. i Studio Art

Burren College of Art
PhD
07 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Formålet med dette fireårige forskningsprogram på fuld tid (seks år på deltid) er at skabe et bidrag til viden og forståelse i kunst ved hjælp af en undersøgelse gennemført ge ...

Læs mere