PHDSTUDIES

Kunststudier i Mexico - Kunststudier-uddannelser i Mexico Kunststudier

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Kunststudier i Mexico - Tag din PhD i Mexico. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Mexico Filter

Inter doktorgrad i kunst og kultur

Universidad Autonoma de Aguascalientes
PhD
Jul 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Inter Doktorgrad i Kunst og Kultur (DIAC) er resultatet af en kombination af akademiske bestræbelser på offentlige universiteter i Vesten Central Region ANUIES hvor deltagende ...

Læs mere