Filter
PhD
Det Forenede Kongerige Studietype: alle Hastighed: alle

Kunststudier i Det Forenede Kongerige - Kunststudier-uddannelser i Det Forenede Kongerige Kunststudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Kunststudier i Det Forenede Kongerige - Tag din PhD i Det Forenede Kongerige. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Kunststudier, Det Forenede Kongerige

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
SOAS University of London

Mens en forskningsgrad skal være meget givende personligt, er det også en seriøs og undertiden intensiv virksomhed. Under det nuværende system har en ph.d.-studerende på ... [+]

Forskningsgrader i kunsthistorie og / eller arkæologi

Start af programmet: Kun september indtagelse

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Hvorfor gå i gang med en forskningsgrad?

Mens en forskningsgrad skal være meget givende personligt, er det også en seriøs og undertiden intensiv virksomhed. Under det nuværende system har en ph.d.-studerende på tre år at færdiggøre et fuldt udkast til sin eller hans afhandling og derefter et år til at skrive op (kendt som en 3 1 grad). Der er altid ensomme øjeblikke ved udførelse af individuel forskning, selvom en afdeling har en stærk kollegial atmosfære, som vores gør. Forskningsgrader udføres generelt af enkeltpersoner, der sigter mod at blive fagfolk inden for kunsthistorie og / eller arkæologi, hvad enten de er akademikere, der udfører forskning og undervisning på universiteter eller som kuratorer eller lærere i museer, biblioteker eller arkiver eller i et hvilket som helst nummer af andre relaterede områder som akademisk udgivelse eller endda den kommercielle kunstverden. Det er generelt en god ide at have en vis erfaring med arbejde uden for universitetet, før man ansøger om et ph.d.-program, for eksempel i en eller anden rolle i et museum eller galleri. At gå i gang med en forskningsgrad handler ikke kun om kvalifikationen, men også om udvikling som en person og en professionel for at kunne bidrage til nationale og internationale diskurser i, og måske også langt over, kunsthistorie og arkæologi.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk