Filter
PhD
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kunststudier i Det Forenede Kongerige - Kunststudier-uddannelser i Det Forenede Kongerige Kunststudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Kunststudier i Det Forenede Kongerige - Tag din PhD i Det Forenede Kongerige. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Det Forenede Kongerige

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
SOAS University of London

Mens en forskningsgrad personligt skal være meget givende, er det også en seriøs og til tider intens virksomhed. Under det nuværende system har en fuldtidsdoktorand tre å ... [+]

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller Deltid

Mens en forskningsgrad personligt skal være meget givende, er det også en seriøs og til tider intens virksomhed. Under det nuværende system har en fuldtidsdoktorand tre år på at gennemføre et komplet udkast til hendes eller hans speciale og derefter yderligere et år til at skrive op (kendt som en 3 1 grad). Der er altid ensomme øjeblikke, når man udfører individuel forskning, selvom en afdeling har en stærk kollegial atmosfære, som vores. Forskningsgrader udføres generelt af enkeltpersoner, der sigter mod at blive fagfolk inden for kunsthistorie og / eller arkæologi, hvad enten det er som akademikere, der udfører forskning og underviser på universiteter eller som kuratorer eller undervisere i museer, biblioteker eller arkiver eller i et hvilket som helst antal af andre relaterede områder såsom akademisk udgivelse eller endda den kommercielle kunstverden.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk