close

Filtre

Se resultater

Audiovisuel kommunikation-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Tilgængelig inden for områder som uddannelse, psykologi og biovidenskab, ph.d. eller doktor i filosofi, tildeles efter i gennemsnit fire års forskning og studier. Udbydes på universiteter over hele verden, kræver denne grad ofte en afsluttende afhandling eller afhandling for peer review. Studerende kan undre sig, hvad er en PhD i audiovisuel kommunikation? Dette program giver eleverne færd… Læs mere

Tilgængelig inden for områder som uddannelse, psykologi og biovidenskab, ph.d. eller doktor i filosofi, tildeles efter i gennemsnit fire års forskning og studier. Udbydes på universiteter over hele verden, kræver denne grad ofte en afsluttende afhandling eller afhandling for peer review.

Studerende kan undre sig, hvad er en PhD i audiovisuel kommunikation? Dette program giver eleverne færdigheder til at udføre ekspertforskning inden for kommunikation. Afhængigt af programmet kan eleverne analysere produktion, forbrug og omsætning af audiovisuel kommunikation for at skrive deres ph.d.-afhandlinger. Nogle af de områder, som studerende kan vælge at undersøge, omfatter fjernsyn, video, radio, biograf og nye digitale medier. Nogle kan også fokusere på oprettelsen af ​​audiovisuel kommunikation.

Studerende, der tjener avancerede grader fordel på en række måder.Der er ofte flere karrieremuligheder til rådighed for dem, og til tider er lønnen højere end for dem, der kun har en bachelorgrad eller kandidatgrad.

Mange elever er bekymrede over omkostningerne ved at tjene en grad. Fordi der er mange faktorer, der bestemmer undervisningen, skal eleverne undersøge forskellige institutioner og finde en, der svarer til deres budget. Nogle skoler tilbyder også stipendier eller anden økonomisk støtte til at betale for uddannelse.

Kandidater med denne avancerede grad kan vælge fra en række karriere relateret til kommunikation. De kan vælge at fortsætte i forskningsområdet ved at udvikle forskningsprojekter til virksomheder inden for reklame, kommunikation, telekommunikation, journalistik eller kommunikationspolitik. De kan også arbejde som konsulenter til private og offentlige institutioner eller arbejde i akademikere som forsker eller foredragsholder.

Tag dig tid til at undersøge og sammenligne de forskellige audiovisuelle kommunikationskoler.Online kataloget er omfattende og nemt at bruge. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, USA

Audiologi (Au.D) University of Akron og Kent State University, i tilknytning til Cleveland Clinic Foundation, tilbyder doktorgrad i Audiology (AuD) grad gennem det nordøstlige ... +

Audiologi (Au.D) University of Akron og Kent State University, i tilknytning til Cleveland Clinic Foundation, tilbyder doktorgrad i Audiology (AuD) grad gennem det nordøstlige Ohio Au.D. Konsortium (NOAC). NOAC fusionerer de stærke aktiver i to universitetsprogrammer, der fokuserer på de videnskabelige og kliniske baser for audiologi med Cleveland Clinic-sektionen for audiologi for at give de studerende eksponering for bredden og dybden af diagnostisk og rehabiliterende audiologi. Vi er dedikeret til at tilbyde verdensklasseuddannelse i audiologi. -
PhD
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her