PHDSTUDIES.DK

PhD Australia Online - PhD-uddannelser i Australia Online PhD, Australia Online

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

PhD Australia Online - Tag din PhD i Australia Online. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Læge af uddannelse (dedu)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Deltid 6 år Kontakt skolen Australien Toowoomba Australia Online + 1 mere

The Doctor of Education er både teoretisk og begrebsmæssigt stimulerende, hvilket giver erfarne praktikere mulighed for at gennemføre et forskningsprojekt grad fokuserer på områder af særlig interesse og ekspertise.

Læge i filosofi (dphd)

University of Southern Queensland (USQ)
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Australien Toowoomba Springfield Brisbane Australia Online + 5 mere

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en forskning grad tilgængelige i alle studieområder og giver dig de færdigheder til at blive en effektiv forsker i din tidligere studeret disciplin. Ved at foretage en dr.phil vil du have ekspansiv intellektuel frihed at være i stand til at foretage en original og væsentligt bidrag til dit område af undersøgelsen.