Filter
PhD
Australien Queensland Robina Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Robina - PhD-uddannelser i Robina PhD, Robina

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

PhD Robina - Tag din PhD i Robina. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Queensland
Robina
Studietype
Hastighed
Bond University

The Doctor of Philosophy giver dig forskning ekspertise samt overførbare færdigheder, som vil forberede dig for både akademiske og udøvende karriere i den akademiske verd ... [+]

The Doctor of Philosophy (ph.d.), skal være betydelige original forskning. I løbet af graden kandidaten vil videreudvikle deres specialviden og har dyb metodisk kapacitet. Afhængigt af fagområde, graden kulminerer i en 80.000-ord afhandling. En dr.phil er en internationalt anerkendt forskning grad, og er en vej til en akademisk eller forskerkarriere.

Hvert fakultet tilbyder en Doctor of Philosophy grad.

BOND BUSINESS SCHOOL

ADGANGSKRAV Ansøgere kræver et minimum første eller øvre anden klasse bachelor Honours (svarende til mindst en kvotient på 80%), Masters (Honours) grad, Masters af Research grad, og / eller tilsvarende demonstration af forskningskapacitet.

Masters kursusaktiviteter grader normalt ikke opfylder faglige krav til direkte at indgå i ph.d.-programmet dog en udfyldt afhandling komponent kan overvejes. Ph.d.-studerende, kan indføres som kun fuld tid og forventes at studere på campus i hele deres kandidatur.... [-]

Australien Robina
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
208 uger
på universitet
Læs mere på dansk