PHDSTUDIES.DK

Bæredygtig energi Europa - Bæredygtig energi-programmer Bæredygtig energi Europa

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Programmer med fokus på bæredygtig energi give de studerende viden omkring alternative, mere miljøvenlige energiformer. Nogle almindelige emner kan omfatte vedvarende energi transportsystemer, termodynamik, vindenergi, nuklear teknik, solvarme energi applikationer og energisystemer ledelse.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Bæredygtig energi Europa - Tag din Bæredygtig energi Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtig energi, Europa Filter

Ph.d. i bæredygtig energi og teknologier

Free University of Bozen-Bolzano
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Italien Bolzano

Med denne ph.d. Program træner vi unge forskere inden for bæredygtig ressourceanvendelse i produktionssystemerne for energi, bygninger, energiudnyttelse, udvikling af produkter og fremstilling.

Phd bæredygtig energiteknologi

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
på universitet Fuldtid 3 år December 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Ph.d.-projekter inden for bæredygtig energiteknologi undersøger, hvorledes nye og vedvarende teknologier kan udnyttes i omfanget af bygninger og det bredere byggede miljø.