Filter
PhD
Qatar Studietype: alle Hastighed: alle

Bæredygtig energi i Qatar - Bæredygtig energi-uddannelser i Qatar Bæredygtig energi

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Studerende, der studerer vedvarende energi vil blive introduceret til ingeniør- og teknologibaserede koncepter udforske alternative energiformer såsom vandkraft og solenergi. Mange programmer vil fokusere på forskning og design af disse systemer.

Der er mange grunde til, at kunne se du studerer eller besøge dette Vestasien land, Qatar. Fra det varme klima til sportsaktiviteter, kommer folk til at nyde de gode tider i Asien, mens i landet. Videregående uddannelser anses for at være af høj kvalitet. Qatar byder på mange læseplaner til at følge, herunder American, engelsk, fransk og spansk. Indgangen er ved akademisk selektion og er åben for alle nationalitet studerende.

Bæredygtig energi i Qatar - Tag din PhD i Qatar. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc

1 Resultater i Bæredygtig energi, Qatar

Andre muligheder inden for dette studieområde:
MSc
Hamad bin Khalifa University

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport ... [+]

Ph.d.-uddannelsen i bæredygtig energi جامعة حمد بن خليفة giver også studerende en omfattende viden om bæredygtige energispørgsmål og virkningen af ​​bybygning, transport og fremstilling på energi bæredygtighed.

Programmet fremhæver drivkræfterne for bæredygtig politikdannelse og deres indvirkning på samfundet, økonomien og miljøet. Virkelig og målrettet forskning er nøgleelementet i de to videnskabelige grader inden for energiforskning og -teknologi, som understøtter bæredygtig udvikling. Det tværfaglige læseplan gør det muligt at dele tværfaglig videnskab og opbygge grundlæggende viden, der igen udvikler sig med energiudviklingen, og hjælper med at give kandidater med værktøjer til at spore flere karriereveje.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk