$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Bæredygtig udvikling Europa - Bæredygtig udvikling -programmer Bæredygtig udvikling Europa

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Bæredygtig udvikling er magen til den økonomiske udvikling i at både akademiske studier involverer nå visse udviklingsmæssige mål, men det adskiller sig i, at det er stærkt understreger bevarelsen af ​​begrænsede naturressourcer, s… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Bæredygtig udvikling er magen til den økonomiske udvikling i at både akademiske studier involverer nå visse udviklingsmæssige mål, men det adskiller sig i, at det er stærkt understreger bevarelsen af ​​begrænsede naturressourcer, så de kan være til nytte for fremtidige generationer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Fjernundervisning Bæredygtig udvikling Europa - Tag din Bæredygtig udvikling Europa. Få alle Fjernundervisning Bæredygtig udvikling program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Universidad Loyola
Sevilla, Spanien +1 Mere

Doktorgradsprogrammet i inklusiv og bæredygtig udvikling ved Loyola University har til formål at tilbyde komplet træning i innovative analysemetoder, processer og teknikker me ... +

Doktorgradsprogrammet i inklusiv og bæredygtig udvikling ved Loyola University har til formål at tilbyde komplet træning i innovative analysemetoder, processer og teknikker med en multidisciplinær og praktisk tilgang, som er i stand til på en videnskabelig måde at imødegå sociale problemer. kompleks økonomi i inden for bæredygtig udvikling -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
Spansk
30 Sep 2022
18 Sep 2022
på universitet
Online