Filter
PhD
Benin Studietype: alle Hastighed: alle

PhD i Benin - PhD-uddannelser i Benin

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Benin, der ligger i Vestafrika, er hjemsted for et væld af højere muligheder uddannelser. Der er 10 afdelinger af National University of Benin i hele landet, og det samlede antal offentlige og private institutioner tilsammen er 94.

PhD i Benin - Tag din PhD i Benin. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

African School of Economics

Den ASE ph.d.-uddannelse i økonomi giver doktorgradsstudiet i økonomi modelleret efter nogle af de bedste programmer i Nordamerika. Det er åbent for studerende, der har a ... [+]

Ph.d. i økonomi

Den ASE ph.d.-uddannelse i økonomi giver doktorgradsstudiet i økonomi modelleret efter nogle af de bedste programmer i Nordamerika. Det er åbent for studerende, der har afsluttet deres MMES, MBA eller MPA-programmer på ASE, men er også åbne for kandidater fra andre programmer, der allerede har en kandidatgrad. Ph.d.-uddannelsen har til formål at uddanne eleverne til at producere nyskabende og stringent forskning, og at hjælpe eleverne til at blive eksemplariske lærere på førende højere uddannelsesinstitutioner i verden.

Kontakt os ! Send dine ansøgninger hele året til os.

[-]
Benin Cotonou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk