Filter
PhD
Benin Cotonou Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Cotonou - PhD-uddannelser i Cotonou PhD, Cotonou

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Benin, der ligger i Vestafrika, er hjemsted for et væld af højere muligheder uddannelser. Der er 10 afdelinger af National University of Benin i hele landet, og det samlede antal offentlige og private institutioner tilsammen er 94.

PhD Cotonou - Tag din PhD i Cotonou. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Benin
Cotonou
Studietype
Hastighed
African School of Economics

Den ASE ph.d.-uddannelse i økonomi giver doktorgradsstudiet i økonomi modelleret efter nogle af de bedste programmer i Nordamerika. Det er åbent for studerende, der har a ... [+]

Ph.d. i økonomi

Den ASE ph.d.-uddannelse i økonomi giver doktorgradsstudiet i økonomi modelleret efter nogle af de bedste programmer i Nordamerika. Det er åbent for studerende, der har afsluttet deres MMES, MBA eller MPA-programmer på ASE, men er også åbne for kandidater fra andre programmer, der allerede har en kandidatgrad. Ph.d.-uddannelsen har til formål at uddanne eleverne til at producere nyskabende og stringent forskning, og at hjælpe eleverne til at blive eksemplariske lærere på førende højere uddannelsesinstitutioner i verden.

Kontakt os ! Send dine ansøgninger hele året til os.

[-]
Benin Cotonou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk