PHDSTUDIES

Deltid Biodiversitet Santa Cruz de Tenerife - Biodiversitet -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Biodiversitet , Santa Cruz de Tenerife

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Biodiversitet Santa Cruz de Tenerife - Tag din Biodiversitet i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Biodiversitet program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Biodiversitet, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i Biodiversitet og Bevarelse

Universidad de La Laguna
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
på universitet

Ph.d.-studier inden for biologi har en lang tradition ved Universidad de La Laguna . Programmet i Biodiversitet og Bevarelse understøttes af konsoliderede linjer og forskerhol ...

Læs mere