close

Filtre

Se resultater

Bioinformatik-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er det højeste niveau af akademisk præstation på de fleste områder. Før du får lov til at tilmelde dig et af disse programmer, skal du først færdiggøre uddannelser på lavere niveau. i de fleste tilfælde omfatter disse en bachelorgrad og kandidatgrad. Hvad er en ph.d. i bioinformatik? Dette felt understøtter biologi ved at fokusere på informationssiden af ​​tingene. Stud… Læs mere

En ph.d. er det højeste niveau af akademisk præstation på de fleste områder. Før du får lov til at tilmelde dig et af disse programmer, skal du først færdiggøre uddannelser på lavere niveau. i de fleste tilfælde omfatter disse en bachelorgrad og kandidatgrad.

Hvad er en ph.d. i bioinformatik? Dette felt understøtter biologi ved at fokusere på informationssiden af ​​tingene. Studerende lærer om, hvordan man opretter informationssystemer og softwareværktøjer, der organiserer og analyserer biologiske oplysninger og data. Studerende på dette område lærer om datalogi, informationsteknologi og biologi samt virkelige applikationer af alle disse felter. Husk, at kandidater til bioinformatikprogrammer allerede skal have et godt greb om programmering og datalogi.

Kandidater fra ph.d.-uddannelser drage fordel af at udvikle færdigheder, der åbner nye karrieremuligheder og øget løn. For bioinformatikområdet omfatter disse færdigheder programmering, analyse og kritisk tænkning til tolkning af data og forståelse af biologi og verdens naturlige miljøer.

Omkostningerne ved tilmelding til ph.d.-uddannelsen varierer på baggrund af mange faktorer. Før du tilmelder dig, er det klogt at undersøge, hvordan din specifikke situation vil påvirke gebyrer og uddannelse af et bioinformatikprogram. Du skal huske på din skole, program, land og studietid.

Hvis du dedikerer dig selv til bioinformatik, forfølger du sandsynligvis en karriere som bioinformatik specialist. Dette er den position, der er ansvarlig for udvikling og implementering af bioinformatik computersystemer og tolkning af data. Andre stillinger er tilgængelige, der lægger større vægt på biologi eller informationsteknologi end at have en balance i begge dele. Disse kan omfatte biolog eller it-specialist.

For at fortsætte din uddannelse i bioinformatik og opnå det højest mulige, find et program der passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Graduate School of Biosciences Munich
München, Tyskland

QBM søger at uddanne en kohorte af unge videnskabsmænd, der, mens de er fast forankrede i deres hjemdisciplin, er velbevandrede i flere tilgange og tankegang. Målet er, at ele ... +

QBM søger at uddanne en kohorte af unge videnskabsmænd, der, mens de er fast forankrede i deres hjemdisciplin, er velbevandrede i flere tilgange og tankegang. Målet er, at eleverne får det behagelige at kommunikere på tværs af traditionelle grænser, især på tværs af skillet mellem eksperiment og kvantitativ teori - at blive i virkeligheden videnskabeligt bi- eller flersproget. Til dette formål tilbyder skolen en integreret tværfaglig ph.d. program, der består af tre hovedkomponenter: -
PhD
Fuldtid
4 år
Engelsk
Mar 2022
31 Aug 2021
på universitet
 
Kadir Has University
Istanbul, Tyrkiet

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data.

Biologi, bioteknologi og biovidenskab har udviklet sig hurtigt siden 2000. For at håndtere de producerede data kræves datateknologi på grund af den store mængde data. -
PhD
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet